Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Diamonds F.C. COTROCENI
d41m31a1 Tactiek juniori
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 59.2
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raineri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frančić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Günsel met een snel genomen vrije trap. Frančić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Frančić draait met de bal, schiet en ... Andrei probeert naar een medespeler te passen. Lampreia kopt de bal weg. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Basnák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tuấn Ngọc kopt de bal weg. Mujica probeert naar een medespeler te passen. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 53%, F.C. COTROCENI 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 0:0

49e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar met een sublieme pass. López Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ... Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Buhănescu kopt de bal weg. Tuấn Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ngọc geeft de bal voor. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Andrei trapt de bal weg van het doel. Raineri kopt de bal weg. Buhănescu rent richting de bal. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 0:1

64e minuut.
Kukucz rent richting de bal. Căpăţînă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kukucz raakt geblesseerd tijdens het duel. Geană neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 1:1

66e minuut.
Kukucz kopt de bal weg. Frančić rent richting de bal. Căpăţînă rent richting de bal. Frančić verovert de bal door een tackle van achteren. Frančić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Frančić is nu in balbezit. Raineri onderschept slim de pass. Raineri geeft de bal voor. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk schiet op doel. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello geeft een hoge lob. Vurduk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 1:2

75e minuut.
Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Verheijen is nu in balbezit. Verheijen geeft een hoge lob. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhănescu schiet op doel. Torjman bokst de bal weg.

85e minuut.
Kekejyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kekejyan geeft de bal voor. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel. Andrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 2:2

89e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Kekejyan onderschept slim de pass. Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 55%, F.C. COTROCENI 45%.
Blue Diamonds - F.C. COTROCENI 3:2