Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csíkszereda FK Bleach
ék Tactiek tuty Fruty
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı passt de bal met de wreef. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler draait met de bal, schiet en ... Manolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Bleach 0:1

8e minuut.
Tridente passt de bal in één keer door. Wheeler rent richting de bal. Vercammen met een sublieme pass. Dalheimer heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. Manolescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prittas is nu in balbezit. Prittas probeert naar een medespeler te passen. Buftea is nu in balbezit. Buftea schiet op doel. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csíkszereda FK - Bleach 1:1

21e minuut.
Dalheimer is nu in balbezit. Espositiango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalheimer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poleksić met een snel genomen vrije trap. Wheeler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baillon kopt de bal weg. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udroiu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tridente speelt de bal door. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı met een sublieme pass. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Szabat speelt de bal door. Baillon rent richting de bal. Baillon passt de bal met de wreef. Buftea is nu in balbezit. Buftea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Holmqvist trapt de bal weg van het doel. Tridente is nu in balbezit. Tridente geeft een lange en hoge pass. Wheeler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 52%, Bleach 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Csíkszereda FK - Bleach 1:1

47e minuut.
Espositiango geeft een hoge lob. Buftea kopt de bal weg. Cazangiu is nu in balbezit. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tender probeert naar een medespeler te passen. Tridente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tridente passt de bal in één keer door. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Mátrai begaat een overtreding. Şamlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţu komt het veld opgelopen. Reid komt het veld opgelopen. Ferrat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tridente rent richting de bal. Tridente geeft de bal voor. Wheeler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tender probeert naar een medespeler te passen. Şamlı is nu in balbezit. Şamlı geeft een lange en hoge pass. Wheeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neacşu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Poleksić passt de bal met de wreef. Tridente heeft problemen om de bal te vangen. Tridente passt de bal zonder na te denken. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Bleach 1:2

83e minuut.
Tridente rent richting de bal. Tridente passt de bal met de wreef. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer draait met de bal, schiet en ... Manolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 58%, Bleach 42%.
Csíkszereda FK - Bleach 1:2