Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser Royal Phoenix
532mod_01 Tactiek baraj
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
62.2 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz met een sublieme pass. Kardasz kopt de bal weg. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dahlhoff is nu in balbezit. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz passt de bal in één keer door. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kardasz kopt de bal weg. Tomalik rent richting de bal. Tomalik probeert naar een medespeler te passen. Madar is nu in balbezit. Madar haalt uit met een fantastische trap. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kvist passt de bal met de wreef. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Małyszek passt de bal in één keer door. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kardasz passt de bal zonder na te denken. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci passt de bal in één keer door. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu schiet op doel. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tomalik is nu in balbezit. Tomalik passt de bal met de wreef. Kardasz geeft de bal voor. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzesiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 67%, Royal Phoenix 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Looser - Royal Phoenix 0:0

59e minuut.
Stângă rent richting de bal. Stângă passt de bal zonder na te denken. Tomalik rent richting de bal. Tomalik geeft een lange en hoge pass. Toure krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pakos probeert naar een medespeler te passen. Popescu is nu in balbezit. Popescu geeft de bal voor. Antoci geeft de bal voor. Lăzărescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Dănceanu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Dănceanu rent richting de bal. Małyszek verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszek geeft de bal voor. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzesiak probeert de bal aan de voet te houden. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Royal Phoenix 0:1

88e minuut.
Stângă rent richting de bal. Iorga rent richting de bal. Iorga passt de bal met de wreef. Toure is nu in balbezit. Toure schiet op doel. Risdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 62%, Royal Phoenix 38%.
F.C. Looser - Royal Phoenix 0:1