Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Diamonds CFR Halta Cozia
d41m31a1 Tactiek a patra
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Klungelig pakt Tkaczyk de bal. Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel geeft de bal voor. Kukucz is nu in balbezit. Kukucz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Günsel met de inworp. Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić begaat een overtreding. Frančić krijgt een gele kaart. Douglas raakt geblesseerd tijdens het duel. Veren zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Günsel geeft een hoge lob. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz draait met de bal, schiet en ... Peiti bokst de bal weg.

5e minuut.
Ego-Aguirre is nu in balbezit. Günsel geeft een hoge lob. Kukucz kopt de bal weg. Geană controleert de bal met de borst. Geană schiet op doel. Peiti bokst de bal weg.

13e minuut.
Gallego draait met de bal, schiet en ... Lampreia kopt de bal weg. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk schiet op doel. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Arnautović verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Mujica heeft problemen om de bal te vangen. Mujica haalt uit met een fantastische trap. Peiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 1:0

20e minuut.
Gallego probeert naar een medespeler te passen. Ilioara rent richting de bal. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Raudsep met een snelle inworp. Douglas geeft een hoge lob. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tkaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Verheijen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Günsel met een sublieme pass. Veren is nu in balbezit. Veren geeft een hoge lob. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić draait met de bal, schiet en ... Peiti bokst de bal weg. Raudsep heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 2:0

27e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak is nu in balbezit. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Tkaczyk rent richting de bal. Tkaczyk haalt uit met een fantastische trap. Torjman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gallego passt de bal met de wreef. Tkaczyk rent richting de bal. Tkaczyk geeft een hoge lob. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tkaczyk is nu in balbezit. Douglas met een sublieme pass. Ilioara geeft de bal voor. Grzeszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 2:1

32e minuut.
Inworp. Geană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mujica geeft de bal voor. Kukucz is nu in balbezit. Kukucz draait met de bal, schiet en ... Peiti bokst de bal weg.

33e minuut.
Grzeszczak met een sublieme pass. Ego-Aguirre rent richting de bal. Grzeszczak is nu in balbezit. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre schiet op doel. Torjman bokst de bal weg.

36e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica probeert naar een medespeler te passen. Geană heeft problemen om de bal te vangen. Geană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 3:1

45e minuut.
Inworp. Günsel met een snelle inworp. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić schiet op doel. Peiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 63%, CFR Halta Cozia 37%.
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:1

46e minuut.
Ego-Aguirre rent richting de bal. Tkaczyk is nu in balbezit. Tkaczyk speelt de bal door. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tkaczyk is nu in balbezit. Tkaczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:2

48e minuut.
Ego-Aguirre rent richting de bal. Verheijen is nu in balbezit. Ego-Aguirre onderschept slim de pass. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Torjman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kekejyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:3

54e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Torjman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kekejyan geeft de bal voor. Arnautović kopt de bal weg. Daar is Tuấn Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilioara geeft de bal voor. Ego-Aguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Arnautović speelt de bal door. Daar is Veren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frančić rent richting de bal. Kukucz is nu in balbezit. Kukucz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Günsel met een snelle inworp. Mujica rent richting de bal. Met opzet legt Douglas zijn tegenspeler op de grond. Douglas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Verheijen heeft problemen om de bal te vangen. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre speelt de bal door. Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:4

73e minuut.
Ilioara speelt de bal door. Gallego controleert de bal met de borst. Gallego passt de bal in één keer door. Douglas rent richting de bal. Douglas draait met de bal, schiet en ... Torjman bokst de bal weg.

75e minuut.
Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk passt de bal zonder na te denken. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Torjman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Mătăsaru met een sublieme pass. Tkaczyk is nu in balbezit. Günsel begaat een overtreding. Tkaczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Douglas wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:5

83e minuut.
Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre rent richting de bal. Tkaczyk rent richting de bal. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft de bal voor. Grzeszczak springt en kopt de bal. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tuấn Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 68%, CFR Halta Cozia 32%.
Blue Diamonds - CFR Halta Cozia 4:5