Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix SkiLLer Team
baraj Tactiek SkiLL2
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 62.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


14e minuut.
Săndulescu is nu in balbezit. Bielas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săndulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małyszek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lăzărescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lăzărescu kopt de bal weg. Antoci is nu in balbezit. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Venetsanos rent richting de bal. Venetsanos geeft een lange en hoge pass. Melinao is nu in balbezit. Melinao draait met de bal, schiet en ... Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 33%, SkiLLer Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Phoenix - SkiLLer Team 0:0

56e minuut.
Pakos probeert naar een medespeler te passen. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een hoge lob. Lăzărescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - SkiLLer Team 1:0

60e minuut.
Hotoleanu rent richting de bal. Kvist verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft de bal voor. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Antoci passt de bal zonder na te denken. Kardasz rent richting de bal. Kardasz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Săndulescu de bal. Săndulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kvist geeft een hoge lob. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft de bal voor. Săndulescu springt en kopt de bal. Wnęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - SkiLLer Team 2:0

78e minuut.
Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Melinao rent richting de bal. Melinao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - SkiLLer Team 2:1

79e minuut.
Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een hoge lob. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 35%, SkiLLer Team 65%.
Royal Phoenix - SkiLLer Team 2:1