Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers F.C. Looser
KO3 Tactiek 532mod_01
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
good Verdedigen very good


20e minuut.
Tomalik passt de bal zonder na te denken. Stângă is nu in balbezit. Stângă passt de bal zonder na te denken. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu geeft de bal voor. Nović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. Saccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Prudhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga onderschept slim de pass. Stângă rent richting de bal. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Accettola de bal. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast onderschept slim de pass. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 55%, F.C. Looser 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rahova Rangers - F.C. Looser 0:0

46e minuut.
Toure komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Popescu geeft een hoge lob. Bailescu is nu in balbezit. Met opzet legt Iorga zijn tegenspeler op de grond. Bailescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bailescu kan niet meer verder spelen. Alves komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Tomalik de bal. Tomalik geeft de bal voor. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel. Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - F.C. Looser 0:1

65e minuut.
Grzesiak geeft een hoge lob. Iorga kopt de bal weg. Toure rent richting de bal. Toure draait met de bal, schiet en ... Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Accettola geeft een hoge lob. Goga kopt de bal weg. Nović is nu in balbezit. Nović haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dănceanu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stângă. Stângă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 53%, F.C. Looser 47%.
Rahova Rangers - F.C. Looser 0:1