Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Halta Cozia F.C. COTROCENI
a patra Tactiek juniori
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
67.3 gemiddelde waardering 58.3
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Basnák rent richting de bal. Basnák geeft een hoge lob. Veren rent richting de bal. Buhănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 0:1

8e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă geeft een lange en hoge pass. Tkaczyk is nu in balbezit. Tkaczyk haalt uit met een fantastische trap. Andrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 1:1

14e minuut.
Mătăsaru geeft de bal voor. Gallego speelt de bal door. Ilioara met een sublieme pass. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă begaat een overtreding. Buhănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Ramírez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilionescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gallego rent richting de bal. Gallego passt de bal in één keer door. Ilioara kan de bal niet met de borst controleren. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Ego-Aguirre springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Tkaczyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buhl zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Basnák de bal. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 2:1

35e minuut.
Buhl geeft een hoge lob. López Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raineri de bal onder controle te krijgen. Paal! Andrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 3:1

43e minuut.
Cotenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. Peiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 35%, F.C. COTROCENI 65%.
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 3:2

46e minuut.
Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara passt de bal zonder na te denken. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre draait met de bal, schiet en ... Andrei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 4:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tkaczyk met de inworp. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Ego-Aguirre krijgt zijn hoofd ertegen. Andrei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 5:2

54e minuut.
Căpăţînă onderschept slim de pass. Gallego onderschept slim de pass. Gallego probeert naar een medespeler te passen. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre schiet op doel. Andrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Buhl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallego geeft een lange en hoge pass. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre draait met de bal, schiet en ... Andrei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 6:2

63e minuut.
López Ramírez onderschept slim de pass. López Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu schiet op doel. Peiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 6:3

67e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Ilioara geeft een lange en hoge pass. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 7:3

69e minuut.
Căpăţînă onderschept slim de pass. Căpăţînă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mătăsaru de bal. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Peiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Căpăţînă geeft een hoge lob. Gheorghiţă kopt de bal weg. López Ramírez geeft de bal voor. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. Peiti bokst de bal weg.

77e minuut.
Cotenescu kopt de bal weg. Veren is nu in balbezit. Veren geeft een lange en hoge pass. Tkaczyk rent richting de bal. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gallego speelt de bal door. Tkaczyk rent richting de bal. Lijun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkaczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Buhl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Andrei bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 43%, F.C. COTROCENI 57%.
CFR Halta Cozia - F.C. COTROCENI 7:3