Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: FC Yety Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 30059
FC Yety Blue Diamonds
1978 Tactiek d41m31a1
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 60
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


24e minuut.
Tuấn Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Frančić rent richting de bal. Frančić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Bursuc kopt de bal weg. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Blue Diamonds 1:0

31e minuut.
Cristinel onderschept slim de pass. Verheijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Torjman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Guţu speelt de bal door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard passt de bal met de wreef. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 43%, Blue Diamonds 57%.
FC Yety - Blue Diamonds 1:0

47e minuut.
Şerbănescu geeft de bal voor. Kekejyan kopt de bal weg. Opriş is nu in balbezit. Opriş geeft de bal voor. Cristinel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard probeert naar een medespeler te passen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Blue Diamonds 2:0

55e minuut.
Bursuc is nu in balbezit. Bursuc passt de bal met de wreef. Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel haalt uit met een fantastische trap. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Blue Diamonds 3:0

60e minuut.
Geană is nu in balbezit. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Opriş geeft de bal voor. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel. Torjman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Geană geeft de bal voor. Ursulescu is nu in balbezit. Kukucz onderschept slim de pass. Kukucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Blue Diamonds 3:1

86e minuut.
Kiersgaard passt de bal met de wreef. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Simino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cristinel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bursuc neemt de penalty, wat een uithaal! Torjman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yety - Blue Diamonds 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 34%, Blue Diamonds 66%.
FC Yety - Blue Diamonds 4:1