Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Hueco Mundo
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17373
Bleach REAL STAR IASI
tuty Fruty Tactiek TN1
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Wheeler probeert naar een medespeler te passen. Tridente rent richting de bal. Tridente passt de bal zonder na te denken. Poleksić rent richting de bal. Poleksić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tridente probeert naar een medespeler te passen. Poleksić is nu in balbezit. Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pistorello probeert naar een medespeler te passen. Depta met een sublieme pass. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ... Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Şamlı is nu in balbezit. Şamlı speelt de bal door. Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheimer rent richting de bal. Poleksić probeert naar een medespeler te passen. Wheeler is nu in balbezit. Wheeler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mrożek geeft een hoge lob. Kokoszka kopt de bal weg. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Villegas probeert de bal met de borst te controleren. Poleksić met een sublieme pass. Daar is Frias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalheimer onderschept slim de pass. Dalheimer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach 48%, REAL STAR IASI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bleach - REAL STAR IASI 0:0

54e minuut.
Wapenaar probeert naar een medespeler te passen. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Scarlat speelt de bal door. Rednic is nu in balbezit. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ... Holmqvist bokst de bal weg. Catinca is nu in balbezit. Catinca draait met de bal, schiet en ... Holmqvist probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - REAL STAR IASI 0:1

65e minuut.
Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleksić passt de bal met de wreef. Tridente speelt de bal door. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer haalt uit met een fantastische trap. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Depta met een snelle inworp. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene geeft een hoge lob. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - REAL STAR IASI 0:2

71e minuut.
Şamlı geeft een hoge lob. Kokoszka heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalheimer krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca rent richting de bal. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic onderschept slim de pass. Rednic draait met de bal, schiet en ... Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - REAL STAR IASI 0:3

76e minuut.
Wapenaar met de inworp. Ene rent richting de bal. Ene probeert naar een medespeler te passen. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rednic is nu in balbezit. Rednic passt de bal met de wreef. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bleach - REAL STAR IASI 0:4

78e minuut.
Catinca passt de bal zonder na te denken. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Holmqvist bokst de bal weg.

79e minuut.
Frias verovert de bal door een tackle van achteren. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar passt de bal in één keer door. Rednic is nu in balbezit. Rednic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pistorello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rednic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şamlı. Şamlı krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Wapenaar is nu in balbezit. Scarlat rent richting de bal. Tridente schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tridente krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ene rent richting de bal. Ene passt de bal in één keer door. Wapenaar is nu in balbezit. Wapenaar geeft een hoge lob. Catinca maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kokoszka geeft de bal voor. Scarlat kopt de bal weg. Daar is Mrożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pistorello kopt de bal weg. Depta is nu in balbezit. Depta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rednic de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bleach 52%, REAL STAR IASI 48%.
Bleach - REAL STAR IASI 0:4