Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Halta Cozia Royal Phoenix
a patra Tactiek baraj
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
68.4 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas is nu in balbezit. Douglas passt de bal in één keer door. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Berescu rent richting de bal. Berescu speelt de bal door. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap. Peiti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Royal Phoenix 0:1

5e minuut.
Mătăsaru speelt de bal door. Arnautović is nu in balbezit. Kardasz onderschept slim de pass. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Stănăşilă speelt de bal door. Klungelig pakt Ilioara de bal. Ilioara met een sublieme pass. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Berescu rent richting de bal. Stănăşilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănăşilă krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist geeft een hoge lob. Douglas probeert naar een medespeler te passen. Tkaczyk is nu in balbezit. Tkaczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małyszek met een snelle inworp. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz geeft de bal voor. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kardasz probeert naar een medespeler te passen. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een hoge lob. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Peiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - Royal Phoenix 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 52%, Royal Phoenix 48%.
CFR Halta Cozia - Royal Phoenix 0:2

50e minuut.
Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Douglas verovert de bal door een tackle van achteren. Douglas geeft een hoge lob. Grzeszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Antoci rent richting de bal. Antoci probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... Peiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pakos onderschept slim de pass. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara met een sublieme pass. Daar is Ego-Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urzică is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ilioara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buhl komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu rent richting de bal. Veren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berescu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 49%, Royal Phoenix 51%.
CFR Halta Cozia - Royal Phoenix 0:2