Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser Csíkszereda FK
532mod_01 Tactiek ék
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 61.2
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Groncik probeert de bal aan de voet te houden. Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Groncik rent richting de bal. Groncik passt de bal met de wreef. Baillon is nu in balbezit. Baillon geeft een lange en hoge pass. Buftea maakt een snoekduik en kopt de bal. Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Młocek heeft problemen om de bal te vangen. Grzesiak rent richting de bal. Grzesiak geeft de bal voor. Iorga kan de bal niet met de borst controleren. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mátrai rent richting de bal. Mátrai passt de bal zonder na te denken. Groncik probeert naar een medespeler te passen. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stângă geeft een hoge lob. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Vercammen is nu in balbezit. Madar onderschept slim de pass. Madar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Iorga rent richting de bal. Espositiango verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 38%, Csíkszereda FK 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Looser - Csíkszereda FK 0:0

46e minuut.
Toure komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tomalik geeft een lange en hoge pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Espositiango verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stângă passt de bal zonder na te denken. Tomalik probeert naar een medespeler te passen. Vercammen onderschept slim de pass. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure schiet op doel. Zarosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Tamayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maghiran raakt geblesseerd tijdens het duel. Neacşu komt het veld opgelopen. Teodosiu komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stângă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Neacşu kopt de bal weg. Grzesiak is nu in balbezit. Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Csíkszereda FK 0:1

62e minuut.
Grzesiak geeft een hoge lob. Teodosiu is nu in balbezit. Iorga onderschept slim de pass. Daar is Iorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorga haalt uit met een fantastische trap. Zarosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Reid komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stângă heeft problemen om de bal te vangen. Stângă passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak geeft een hoge lob. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel. Zarosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Looser - Csíkszereda FK 1:1

85e minuut.
Tomalik geeft een lange en hoge pass. Toure kopt de bal weg. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Teodosiu heeft problemen om de bal te vangen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Csíkszereda FK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 46%, Csíkszereda FK 54%.
F.C. Looser - Csíkszereda FK 2:1