Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN UniversitateaCraiova
4312 Tactiek Univ.1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Dieli geeft een hoge lob. Francomano Calamassi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălţeanu. Bălţeanu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Horno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Iorga is nu in balbezit. Iorga geeft een hoge lob. Gagić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stojnić probeert naar een medespeler te passen. Basterra rent richting de bal. Dieli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Basterra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gerba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Locatelli probeert naar een medespeler te passen. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi passt de bal zonder na te denken. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Liseth is nu in balbezit. Liseth met een sublieme pass. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli rent richting de bal. Locatelli geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Stojnić rent richting de bal. Suanguilla onderschept slim de pass. Crişan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crişan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inhauser rent richting de bal. Inhauser passt de bal in één keer door. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. Gerba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - UniversitateaCraiova 0:1

34e minuut.
Diaconeasa met een sublieme pass. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga speelt de bal door. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Francomano Calamassi rent richting de bal. Locatelli is nu in balbezit. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dullers geeft een lange en hoge pass. Paraíba kopt de bal weg. Krölin is nu in balbezit. Francomano Calamassi onderschept slim de pass. Francomano Calamassi schiet op doel. Fudayl bokst de bal weg.

41e minuut.
Suanguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Suanguilla probeert naar een medespeler te passen. Iorga is nu in balbezit. Iorga geeft de bal voor. Paraíba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 41%, UniversitateaCraiova 59%.
DUNAREA SEVERIN - UniversitateaCraiova 0:1

62e minuut.
Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Paraíba heeft problemen om de bal te vangen. Gonda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraíba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Diaconeasa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Locatelli is nu in balbezit. Locatelli passt de bal in één keer door. Gagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagić geeft een hoge lob. Francomano Calamassi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Crişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojnić probeert naar een medespeler te passen. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Suanguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Suanguilla speelt de bal door. Liseth heeft problemen om de bal te vangen. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 46%, UniversitateaCraiova 54%.
DUNAREA SEVERIN - UniversitateaCraiova 0:1