Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Siron Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32047
Siron NIHIL
MMXX3 Tactiek inflames
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
63.3 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Mićović rent richting de bal. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Shum geeft de bal voor. Fuller maakt een snoekduik en kopt de bal. Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Miala passt de bal met de wreef. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Şipoş zijn tegenspeler op de grond. Şipoş krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović passt de bal in één keer door. Vangelov probeert naar een medespeler te passen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel. Ursache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eze controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miala is nu in balbezit. Miala passt de bal in één keer door. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - NIHIL 0:1

16e minuut.
Pasieczny rent richting de bal. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. de la Penha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vangelov passt de bal zonder na te denken. Mićović is nu in balbezit. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ivan onderschept slim de pass. Ivan geeft een lange en hoge pass. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă onderschept slim de pass. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dheedene met een sublieme pass. Miala is nu in balbezit. Miala passt de bal in één keer door. Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 49%, NIHIL 51%.
Siron - NIHIL 0:1

46e minuut.
Pâslariu komt het veld opgelopen. Dumitru komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Miala kopt de bal weg. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Matsuyo is nu in balbezit. Miala verovert de bal door een tackle van achteren. Miala draait met de bal, schiet en ... de la Penha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala rent richting de bal. Miala passt de bal in één keer door. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - NIHIL 0:2

57e minuut.
Miala passt de bal in één keer door. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu passt de bal met de wreef. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Bandera komt het veld opgelopen. Petrache komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Soghomonyan probeert naar een medespeler te passen. Petrache geeft een lange en hoge pass. Boldescu kopt de bal weg. Shum geeft een hoge lob. Bandera springt en kopt de bal. Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Shum is nu in balbezit. Shum geeft een lange en hoge pass. Bandera is nu in balbezit. Bandera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siron - NIHIL 1:2

86e minuut.
Eze verovert de bal door een tackle van achteren. Eze speelt de bal door. Miala probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siron 58%, NIHIL 42%.
Siron - NIHIL 1:2