Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYAL ACADEMY SINAIA Extreme_Team
5322 Tactiek n-5131-m-s
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.6 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Bouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouy geeft een lange en hoge pass. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński schiet op doel. Giavazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - Extreme_Team 0:1

15e minuut.
Buk is nu in balbezit. Amundaray onderschept slim de pass. Amundaray passt de bal zonder na te denken. Villarán rent richting de bal. Villarán draait met de bal, schiet en ... Panhölzl bokst de bal weg.

27e minuut.
Román met een sublieme pass. Stalmach rent richting de bal. Stalmach met een sublieme pass. Semler rent richting de bal. Semler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cossou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pund bereikt de bal nog maar net als eerste. Pund geeft een lange en hoge pass. Rikić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 47%, Extreme_Team 53%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - Extreme_Team 0:1

51e minuut.
Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Buk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buk geeft een lange en hoge pass. Rikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikić schiet op doel. Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Buk speelt de bal door. Cossou rent richting de bal. Cossou speelt de bal door. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Smolarek is nu in balbezit. Truszczyński onderschept slim de pass. Smolarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smolarek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Buk met een sublieme pass. Pund rent richting de bal. Pund geeft de bal voor. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński draait met de bal, schiet en ... Giavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Alampo kopt de bal weg. Amundaray is nu in balbezit. Amundaray passt de bal met de wreef. Semler is nu in balbezit. Semler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński geeft de bal voor. Kałusek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sucală geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 67%, Extreme_Team 33%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - Extreme_Team 0:1