Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . FC Zamolxes
SPATAKUS_99 Tactiek Ch
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Královec onderschept slim de pass. Královec controleert de bal met de borst. Kuchirka bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec is nu in balbezit. Královec geeft een lange en hoge pass. Peyroche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hoof passt de bal zonder na te denken. Marzocca is nu in balbezit. Szczygło is nu in balbezit. Marzocca onderschept slim de pass. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Peyroche bokst de bal weg.

20e minuut.
Taerwe rent richting de bal. Taerwe passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuchirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchirka geeft een hoge lob. Bellés geeft een hoge lob. Gissurarson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec passt de bal zonder na te denken. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC Zamolxes 1:0

40e minuut.
Bellés haalt uit met een fantastische trap. Gissurarson probeert naar een medespeler te passen. Šebesta kopt de bal weg. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Šebesta de bal onder controle te krijgen. Alborn is nu in balbezit. Šebesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šebesta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 38%, FC Zamolxes 62%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC Zamolxes 1:0

50e minuut.
Šebesta probeert naar een medespeler te passen. Muraru is nu in balbezit. Marzocca onderschept slim de pass. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC Zamolxes 2:0

52e minuut.
Diagne Latyr kopt de bal weg. Marzocca rent richting de bal. Moham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moham krijgt een gele kaart. Marzocca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marzocca wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Královec speelt de bal door. Abdelfattah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muraru. Abdelfattah raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Královec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Diagne Latyr geeft een hoge lob. Hoof is nu in balbezit. Szczygło begaat een overtreding. Szczygło krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Královec rent richting de bal. Královec passt de bal met de wreef. Šebesta probeert naar een medespeler te passen. Hoof is nu in balbezit. Hoof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoof. Hoof krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 46%, FC Zamolxes 54%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - FC Zamolxes 2:0