Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Blue 91 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 25815
Blue 91 Kids Team
T 02 4132 Tactiek S
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 63.2
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Votruba is nu in balbezit. Beney rent richting de bal. Votruba maakt een afschuwelijke overtreding. Votruba krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Thomaidis geeft de bal voor. Stygienko is nu in balbezit. Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski geeft een hoge lob. Thomaidis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lenort kopt de bal weg. Bäffler heeft problemen om de bal te vangen. Votruba onderschept slim de pass. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort schiet op doel. Šetka bokst de bal weg.

18e minuut.
Wierzycki rent richting de bal. Lasek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cosachevici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lasek maakt een snoekduik en kopt de bal. Voorhoof bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aubrecht probeert naar een medespeler te passen. Morocutti heeft problemen om de bal te vangen. Bäffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba draait met de bal, schiet en ... Šetka bokst de bal weg.

25e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Morís onderschept slim de pass. Morís geeft de bal voor. Lenort rent richting de bal. Lenort draait met de bal, schiet en ... Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fondue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votruba rent richting de bal. Votruba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - Kids Team 0:1

28e minuut.
Votruba kopt de bal weg. Lenort is nu in balbezit. Votruba is nu in balbezit. Votruba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - Kids Team 0:2

32e minuut.
Daar is Eisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenort rent richting de bal. Lenort draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fondue de bal onder controle te krijgen. Šetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manaflı zal de hoekschop nemen. Votruba maakt een snoekduik en kopt de bal. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bäffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - Kids Team 0:3

33e minuut.
Aubrecht speelt de bal door. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano geeft een lange en hoge pass. Lenort rent richting de bal. Lenort draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenort rent richting de bal. Lenort schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Inworp. Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada geeft de bal voor. Lenort krijgt zijn hoofd ertegen. Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vlada speelt de bal door. Manaflı is nu in balbezit. Manaflı geeft de bal voor. Votruba rent richting de bal. Votruba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 57%, Kids Team 43%.
Blue 91 - Kids Team 0:3

48e minuut.
Morocutti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manaflı met de inworp. Vlada geeft een hoge lob. Lenort springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - Kids Team 0:4

54e minuut.
Calil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada onderschept slim de pass. Vlada geeft een hoge lob. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Eisner is nu in balbezit. Lenort onderschept slim de pass. Bäffler begaat een overtreding. Lenort is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlada wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bäffler neemt vlug de vrije trap. Morís kopt de bal weg. Aubrecht geeft een lange en hoge pass. Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Aubrecht passt de bal met de wreef. Lenort rent richting de bal. Lenort geeft een lange en hoge pass. Votruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Votruba haalt uit met een fantastische trap. Šetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlada geeft een lange en hoge pass. Morocutti probeert de bal met de borst te controleren. Lenort rent richting de bal. Lenort schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Thomaidis kopt de bal weg. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada begaat een overtreding. Vlada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 59%, Kids Team 41%.
Blue 91 - Kids Team 0:4