Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: NIHIL Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 49999
NIHIL UniversitateaCraiova
inflames Tactiek Univ.1
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
66.6 gemiddelde waardering 64.7
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Skořepa passt de bal zonder na te denken. Stojnić speelt de bal door. Mândruleanu is nu in balbezit. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gonda geeft de bal voor. Dumitru kopt de bal weg. Miala geeft een lange en hoge pass. Pasieczny springt en kopt de bal. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - UniversitateaCraiova 1:0

41e minuut.
Dheedene verovert de bal door een tackle van achteren. Dheedene passt de bal zonder na te denken. Krölin rent richting de bal. Pasieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieczny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fudayl bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Stojnić de bal. Inhauser speelt de bal door. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIHIL - UniversitateaCraiova 1:1

45e minuut.
Inhauser probeert naar een medespeler te passen. Prieto speelt de bal door. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Ursache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - UniversitateaCraiova 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 45%, UniversitateaCraiova 55%.
NIHIL - UniversitateaCraiova 1:2

47e minuut.
Inworp. Pâslariu komt het veld opgelopen. Paolazzi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Stojnić de bal. Inhauser rent richting de bal. Inhauser speelt de bal door. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Skořepa rent richting de bal. Dheedene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skořepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stojnić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mândruleanu krijgt zijn hoofd ertegen. Ursache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Mândruleanu is nu in balbezit. Ivan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ivan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ivan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Inhauser is nu in balbezit. Inhauser geeft een hoge lob. Paolazzi kan de bal niet met de borst controleren. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Stojnić geeft een hoge lob. Dheedene is nu in balbezit. Skořepa onderschept slim de pass. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Ursache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - UniversitateaCraiova 1:3

68e minuut.
Paolazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Paolazzi heeft problemen om de bal te vangen. Paolazzi geeft de bal voor. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krölin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pâslariu. Pâslariu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Paolazzi rent richting de bal. Paolazzi geeft een lange en hoge pass. Bădiţă kopt de bal weg. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Catinca heeft problemen om de bal te vangen. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Stojnić geeft een hoge lob. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pâslariu probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krölin. Krölin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
M`Hadhebi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bunoaica komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Paolazzi met een snelle inworp. Miala met een sublieme pass. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Fudayl bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paolazzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pâslariu springt en kopt de bal. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - UniversitateaCraiova 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 42%, UniversitateaCraiova 58%.
NIHIL - UniversitateaCraiova 2:3