Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zamolxes Extreme_Team
Ch Tactiek n-5131-m-s
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 65.9
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Bouy verovert de bal door een tackle van achteren. Cossou probeert naar een medespeler te passen. Wojtkowiak is nu in balbezit. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Truszczyński kopt de bal weg. Cossou rent richting de bal. Cossou passt de bal in één keer door. Truszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou geeft de bal voor. Rikić rent richting de bal. Rikić schiet op doel. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - Extreme_Team 0:1

25e minuut.
Alborn verovert de bal door een tackle van achteren. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buk. Buk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Taerwe is nu in balbezit. Taerwe met een sublieme pass. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés schiet op doel. Panhölzl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zamolxes - Extreme_Team 1:1

32e minuut.
Cossou passt de bal met de wreef. Truszczyński is nu in balbezit. Moham begaat een overtreding. Truszczyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Truszczyński kan niet meer verder spelen. Moham geeft een hoge lob. Bustei komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cossou is nu in balbezit. Cossou passt de bal in één keer door. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rikić de bal onder controle te krijgen. Peyroche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamolxes 59%, Extreme_Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zamolxes - Extreme_Team 1:1

52e minuut.
Taerwe rent richting de bal. Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Slot onderschept slim de pass. Bellés heeft problemen om de bal te vangen. Bellés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - Extreme_Team 2:1

56e minuut.
Pagliara heeft problemen om de bal te vangen. Buk probeert naar een medespeler te passen. Cossou rent richting de bal. Cossou passt de bal met de wreef. Bouy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bouy kopt de bal weg. Cossou controleert de bal met de borst. Cossou geeft een lange en hoge pass. Rikić maakt een snoekduik en kopt de bal. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mowlik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamolxes 60%, Extreme_Team 40%.
FC Zamolxes - Extreme_Team 2:1