Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . ROYAL ACADEMY SINAIA
SPATAKUS_99 Tactiek 5322
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Barmby speelt de bal door. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec met een sublieme pass. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Marteinsson rent richting de bal. Villarán verovert de bal door een tackle van achteren. Alampo is nu in balbezit. Alampo haalt uit met een fantastische trap. Gissurarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 0:1

14e minuut.
Corobco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Villarán kopt de bal weg. Semler rent richting de bal. Semler haalt uit met een fantastische trap. Gissurarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 0:2

15e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barmby de bal onder controle te krijgen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 51%, ROYAL ACADEMY SINAIA 49%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 0:3

48e minuut.
Kałusek probeert de bal met de borst te controleren. Praxitelous is nu in balbezit. Román is nu in balbezit. Marzocca verovert de bal door een tackle van achteren. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Giavazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Alampo is nu in balbezit. Alampo geeft de bal voor. Villarán kopt de bal weg. Semler rent richting de bal. Semler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Prandino rent richting de bal. Prandino geeft de bal voor. Amundaray speelt de bal door. Alampo geeft de bal voor. Semler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Gissurarson bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Amundaray met een sublieme pass. Stalmach rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chvojka. Chvojka krijgt een gele kaart. Stalmach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villarán met een snel genomen vrije trap. Semler heeft problemen om de bal te vangen. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 0:4

71e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Amundaray passt de bal met de wreef. Alampo is nu in balbezit. Alampo geeft een lange en hoge pass. Villarán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah probeert naar een medespeler te passen. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. Giavazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:4

88e minuut.
Praxitelous bereikt de bal nog maar net als eerste. Corobco verovert de bal door een tackle van achteren. Corobco geeft een hoge lob. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 46%, ROYAL ACADEMY SINAIA 54%.
A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . - ROYAL ACADEMY SINAIA 1:4