Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Beckham C-ta Blue 91
5-2-1R-2 Tactiek T 02 4132
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Szmidt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jasina met een sublieme pass. Paglia is nu in balbezit. Paglia geeft de bal voor. Zaroda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mentorski geeft een hoge lob. Bäffler probeert de bal met de borst te controleren. Jasina rent richting de bal. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. Šetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beney is nu in balbezit. Beney geeft de bal voor. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Calil met een sublieme pass. Klungelig pakt Cosachevici de bal. Cosachevici passt de bal zonder na te denken. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Badarică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Badarică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Klungelig pakt Jasina de bal. Beney speelt de bal door. Jasina rent richting de bal. Jasina haalt uit met een fantastische trap. Bäffler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šetka bokst de bal weg.

40e minuut.
Bäffler geeft de bal voor. Lasek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ilca neemt vlug de vrije trap. Jasina is nu in balbezit. Jasina schiet op doel. Šetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Calil onderschept slim de pass. Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal met de wreef. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Beckham C-ta 47%, Blue 91 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Beckham C-ta - Blue 91 0:0

46e minuut.
Lasek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachariáš. Lasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zada kopt de bal weg. Szmidt kan de bal niet met de borst controleren. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Zachariáš passt de bal met de wreef. Jasina is nu in balbezit. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Blue 91 1:0

62e minuut.
Klungelig pakt Szmidt de bal. Ilca is nu in balbezit. Stygienko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stygienko krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilca. Ilca krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonte komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Calil controleert de bal met de borst. Leonte geeft de bal voor. Jasina is nu in balbezit. Jasina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Blue 91 2:0

68e minuut.
Fondue is nu in balbezit. Paglia onderschept slim de pass. Paglia speelt de bal door. Klungelig pakt Jasina de bal. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Rychłowski komt het veld opgelopen. Camîsan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Leonte geeft de bal voor. Zaroda rent richting de bal. Zaroda passt de bal met de wreef. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fondue onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Paglia neemt de hoekschop. Beney kopt de bal weg. Leonte speelt de bal door. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Camîsan onderschept slim de pass. Calil met een sublieme pass. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš probeert naar een medespeler te passen. Zaroda rent richting de bal. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. Šetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Blue 91 3:0

89e minuut.
Jasina rent richting de bal. Jasina met een sublieme pass. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ... Šetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - Blue 91 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Beckham C-ta 38%, Blue 91 62%.
Real Beckham C-ta - Blue 91 4:0