Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Siron
Univ.1 Tactiek MMXX5
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 60.3
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Gonda kan de bal niet met de borst controleren. Gonda speelt de bal door. Skořepa rent richting de bal. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mândruleanu onderschept slim de pass. Frej rent richting de bal. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Siron 1:0

17e minuut.
Boldescu met een sublieme pass. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Mićović rent richting de bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stojnić probeert naar een medespeler te passen. Petrache rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piwownik. Petrache roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Petrache kan niet meer verder spelen. Busoiu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Shum onderschept slim de pass. Shum speelt de bal door. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Bălţeanu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bălţeanu is nu in balbezit. Bălţeanu passt de bal zonder na te denken. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. de la Penha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Siron 2:0

33e minuut.
Skořepa rent richting de bal. Skořepa passt de bal zonder na te denken. Şipoş rent richting de bal. Piwownik verovert de bal door een tackle van achteren. Piwownik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Krölin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piwownik de bal. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić geeft een hoge lob. Skořepa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 53%, Siron 47%.
UniversitateaCraiova - Siron 2:0

47e minuut.
Inhauser speelt de bal door. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu passt de bal in één keer door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. de la Penha bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Matsuyo kopt de bal weg. Piwownik rent richting de bal. Piwownik passt de bal zonder na te denken. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... de la Penha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Siron 3:0

57e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Mândruleanu kopt de bal weg. Daar is Skořepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu geeft een lange en hoge pass. Skořepa rent richting de bal. Skořepa draait met de bal, schiet en ... de la Penha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Siron 4:0

65e minuut.
Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik geeft de bal voor. Balo onderschept slim de pass. Skořepa rent richting de bal. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Piwownik kopt de bal weg. Boldescu heeft problemen om de bal te vangen. Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass. Piwownik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Skořepa stond buitenspel. Bandera komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Krölin onderschept slim de pass. Krölin geeft een hoge lob. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandera raakt geblesseerd tijdens het duel. Shum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bandera springt en kopt de bal. Fudayl bokst de bal weg.

84e minuut.
Balo geeft een hoge lob. Bandera kopt de bal weg. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stojnić rent richting de bal. Stojnić geeft een hoge lob. Skořepa rent richting de bal. Skořepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Siron 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 37%, Siron 63%.
UniversitateaCraiova - Siron 5:0