Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYAL ACADEMY SINAIA FC Zamolxes
5322 Tactiek Ch
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 59.3
excellent Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Román onderschept slim de pass. Alborn is nu in balbezit. Román maakt een afschuwelijke overtreding. Alborn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alborn kan niet meer verder spelen. Ringer komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Arredondo geeft een lange en hoge pass. Taerwe kopt de bal weg. Román heeft problemen om de bal te vangen. Bellés is nu in balbezit. Bellés haalt uit met een fantastische trap. Giavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Corobco heeft problemen om de bal te vangen. Ringer rent richting de bal. Ringer passt de bal zonder na te denken. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Arsenie speelt de bal door. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe met een sublieme pass. Bellés rent richting de bal. Bellés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kuchirka heeft problemen om de bal te vangen. Kuchirka geeft een hoge lob. Bellés kopt de bal weg. Purús is nu in balbezit. Purús draait met de bal, schiet en ... Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Semler kopt de bal weg. Muraru met een sublieme pass. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Villarán rent richting de bal. Villarán schiet op doel. Peyroche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Semler rent richting de bal. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Zamolxes 1:0

32e minuut.
Stalmach is nu in balbezit. Stalmach passt de bal met de wreef. Amundaray speelt de bal door. Semler rent richting de bal. Semler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Zamolxes 2:0

43e minuut.
Arsenie is nu in balbezit. Arsenie geeft de bal voor. Inworp. Alampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundaray geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 45%, FC Zamolxes 55%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Zamolxes 2:0

66e minuut.
Muraru passt de bal in één keer door. Purús rent richting de bal. Alampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alampo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler onderschept slim de pass. Semler haalt uit met een fantastische trap. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Zamolxes 3:0

70e minuut.
Muraru met een sublieme pass. Taerwe met een sublieme pass. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bellés de bal. Bellés draait met de bal, schiet en ... Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Corobco verovert de bal door een tackle van achteren. Corobco passt de bal in één keer door. Alampo heeft problemen om de bal te vangen. Alampo geeft een lange en hoge pass. Villarán krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kuchirka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchirka met een sublieme pass. Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Bellés krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kałusek geeft een hoge lob. Alampo rent richting de bal. Alampo passt de bal in één keer door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peyroche met een harde bal richting middenveld. Bellés kopt de bal weg. Taerwe rent richting de bal. Taerwe geeft een hoge lob. Purús krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Muraru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taerwe de bal. Taerwe passt de bal in één keer door. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés draait met de bal, schiet en ... Giavazzi bokst de bal weg.

88e minuut.
Moham passt de bal in één keer door. Pagliara met een sublieme pass. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe geeft de bal voor. Bellés maakt een snoekduik en kopt de bal. Giavazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 51%, FC Zamolxes 49%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - FC Zamolxes 3:0