Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYAL ACADEMY SINAIA DUNAREA SEVERIN
5322 Tactiek 4312
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
61.9 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Gagić is nu in balbezit. Gagić met een sublieme pass. Locatelli is nu in balbezit. Locatelli geeft een lange en hoge pass. Francomano Calamassi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román geeft een hoge lob. Inworp. Gagić met een snelle inworp. Locatelli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Francomano Calamassi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Villarán passt de bal zonder na te denken. Stalmach is nu in balbezit. Gagić begaat een overtreding. Stalmach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villarán komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kałusek is nu in balbezit. Paraíba onderschept slim de pass. Paraíba geeft een lange en hoge pass. Iorga geeft de bal voor. Paraíba springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 0:1

23e minuut.
Iorga passt de bal met de wreef. Francomano Calamassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Smolarek krijgt een gele kaart. Francomano Calamassi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diaconeasa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 0:2

32e minuut.
Gagić passt de bal in één keer door. Locatelli met een sublieme pass. Paraíba rent richting de bal. Paraíba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 0:3

35e minuut.
Dullers rent richting de bal. Villarán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dullers raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francomano Calamassi kopt de bal weg. Arredondo rent richting de bal. Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... Román probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gagić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francomano Calamassi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 56%, DUNAREA SEVERIN 44%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 0:3

47e minuut.
Paraíba onderschept slim de pass. Paraíba controleert de bal met de borst. Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román geeft de bal voor. Villarán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray speelt de bal door. Villarán is nu in balbezit. Villarán schiet op doel. Gerba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 1:3

59e minuut.
Román kopt de bal weg. Alampo is nu in balbezit. Alampo passt de bal in één keer door. Villarán is nu in balbezit. Villarán haalt uit met een fantastische trap. Gerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román passt de bal in één keer door. Alampo rent richting de bal. Alampo draait met de bal, schiet en ... Gerba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 2:3

64e minuut.
Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Román is nu in balbezit. Román geeft een hoge lob. Villarán rent richting de bal. Villarán draait met de bal, schiet en ... Gerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alampo is nu in balbezit. Alampo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Semler heeft problemen om de bal te vangen. Villarán is nu in balbezit. Villarán draait met de bal, schiet en ... Gerba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Semler is nu in balbezit. Semler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 3:3

69e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa passt de bal in één keer door. Gagić is nu in balbezit. Gagić geeft de bal voor. Francomano Calamassi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 3:4

70e minuut.
Iorga rent richting de bal. Locatelli rent richting de bal. Corobco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Corobco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Corobco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagić begaat een overtreding. Stalmach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villarán met een snel genomen vrije trap. Semler maakt een snoekduik en kopt de bal. Gerba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 4:4

73e minuut.
Diaconeasa geeft de bal voor. Arredondo kopt de bal weg. Gagić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paraíba de bal. Paraíba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa met een sublieme pass. Gagić met een sublieme pass. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Giavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Francomano Calamassi onderschept slim de pass. Francomano Calamassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 4:5

75e minuut.
Semler probeert naar een medespeler te passen. Stalmach rent richting de bal. Stalmach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kałusek de bal. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYAL ACADEMY SINAIA 39%, DUNAREA SEVERIN 61%.
ROYAL ACADEMY SINAIA - DUNAREA SEVERIN 4:6