Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 FC Zamolxes
grupir Tactiek Ch
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Pagliara is nu in balbezit. Garces verovert de bal door een tackle van achteren. Garces passt de bal in één keer door. Keino rent richting de bal. Keino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peyroche probeert naar een medespeler te passen. Garces kopt de bal weg. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino schiet op doel. Peyroche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Tolkki is nu in balbezit. Tolkki passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Garces de bal onder controle te krijgen. Petrosino rent richting de bal. Petrosino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Garces speelt de bal door. Dietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietz passt de bal met de wreef. Keino rent richting de bal. Keino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kuchirka speelt de bal door. Ringer is nu in balbezit. Ringer passt de bal met de wreef. Purús rent richting de bal. Purús haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Nieszczęsny probeert naar een medespeler te passen. Dietz rent richting de bal. Garces probeert naar een medespeler te passen. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Garces passt de bal met de wreef. Daar is Dietz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dietz speelt de bal door. Petrosino is nu in balbezit. Petrosino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - FC Zamolxes 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Taerwe de bal. Dietz met een sublieme pass. Garces speelt de bal door. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagliara met de inworp. Taerwe geeft een hoge lob. Bellés maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - FC Zamolxes 1:1

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Garces de bal onder controle te krijgen. Garces speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Peyroche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - FC Zamolxes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 42%, FC Zamolxes 58%.
flora2006 - FC Zamolxes 2:1

56e minuut.
Moham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moham geeft een hoge lob. Taerwe met een sublieme pass. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés draait met de bal, schiet en ... Bohnert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringer rent richting de bal. Purús rent richting de bal. Ringer is nu in balbezit. Ringer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Purús kopt de bal weg. Daar is Kuchirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahbazlı geeft de bal voor. Keino rent richting de bal. Keino schiet op doel. Peyroche bokst de bal weg.

73e minuut.
Ringer passt de bal in één keer door. Bellés is nu in balbezit. Marović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bellés neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Szczygło passt de bal met de wreef. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe passt de bal in één keer door. Ringer is nu in balbezit. Ringer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nieszczęsny passt de bal in één keer door. Garces met een sublieme pass. Keino is nu in balbezit. Keino schiet op doel. Peyroche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - FC Zamolxes 3:1

80e minuut.
Ringer rent richting de bal. Ringer passt de bal in één keer door. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés draait met de bal, schiet en ... Bohnert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - FC Zamolxes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 40%, FC Zamolxes 60%.
flora2006 - FC Zamolxes 3:2