Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Beckham C-ta A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
5-2-1L-2 Tactiek SPATAKUS_99
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Šebesta probeert naar een medespeler te passen. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca passt de bal zonder na te denken. Hoof rent richting de bal. Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1

17e minuut.
Barmby geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Praxitelous stond buitenspel. Ilca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jasina roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jasina kan niet meer verder spelen. Dumitraşcu komt het veld opgelopen. Zaroda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uchoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Beckham C-ta - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:1

24e minuut.
Daar is Leonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonte passt de bal met de wreef. Paglia met een sublieme pass. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Královec passt de bal zonder na te denken. Šebesta rent richting de bal. Šebesta passt de bal in één keer door. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Diagne Latyr probeert naar een medespeler te passen. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mentorski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zaroda speelt de bal door. Královec bereikt de bal nog maar net als eerste. Královec met een sublieme pass. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous draait met de bal, schiet en ... Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Beckham C-ta 51%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Beckham C-ta - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:1

48e minuut.
Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous passt de bal met de wreef. Hoof rent richting de bal. Hoof haalt uit met een fantastische trap. Badarică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:2

48e minuut.
Leonte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rychłowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Paglia kopt de bal weg. Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Šebesta geeft een lange en hoge pass. Praxitelous rent richting de bal. Praxitelous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diagne Latyr zijn tegenspeler op de grond. Kitowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kitowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zaroda rent richting de bal. Zaroda draait met de bal, schiet en ... Uchoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guzik onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paglia neemt de hoekschop. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Szmidt geeft een hoge lob. Zaroda is nu in balbezit. Dumitraşcu is nu in balbezit. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Diagne Latyr is nu in balbezit. Diagne Latyr met een sublieme pass. Praxitelous is nu in balbezit. Praxitelous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Beckham C-ta - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:3

84e minuut.
Královec passt de bal in één keer door. Szmidt is nu in balbezit. Met opzet legt Praxitelous zijn tegenspeler op de grond. Praxitelous krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zaroda kopt de bal weg. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia passt de bal met de wreef. Zaroda rent richting de bal. Zaroda draait met de bal, schiet en ... Uchoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Uchoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Rychłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowicz geeft een lange en hoge pass. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Beckham C-ta 61%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 39%.
Real Beckham C-ta - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:3