Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Iasi Steaua lu Manole
L442 Tactiek ctd_e_e_sus
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 39.3
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 1:0

8e minuut.
Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún passt de bal in één keer door. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een hoge lob. Jilozinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Bohács de bal. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho passt de bal in één keer door. Nowik rent richting de bal. Nowik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hagi kopt de bal weg. Răducioiu geeft een hoge lob. Vavilov probeert naar een medespeler te passen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 3:0

21e minuut.
Bregović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răducioiu de bal. Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg.

22e minuut.
Campagnola onderschept slim de pass. Bregović rent richting de bal. Bregović passt de bal met de wreef. Jilozinho heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Răducioiu kopt de bal weg. Kłopot controleert de bal met de borst. da Alegria onderschept slim de pass. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 4:0

32e minuut.
Daar is Bregović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bregović geeft een lange en hoge pass. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 5:0

34e minuut.
Bregović passt de bal in één keer door. Huegún met een sublieme pass. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 6:0

38e minuut.
Campagnola geeft een lange en hoge pass. Daar is Vavilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 7:0

43e minuut.
Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho is nu in balbezit. Vavilov probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 37%, Steaua lu Manole 63%.
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 7:0

47e minuut.
Vavilov neemt vlug de vrije trap. Campagnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Poštić begaat een overtreding. Campagnola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Huegún passt de bal met de wreef. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti geeft een lange en hoge pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vavilov is nu in balbezit. Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Khôi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hải Khôi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nowik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Campagnola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jilozinho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Czapla probeert naar een medespeler te passen. da Alegria rent richting de bal. da Alegria passt de bal zonder na te denken. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Bregović probeert naar een medespeler te passen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović passt de bal zonder na te denken. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 8:0

62e minuut.
Morais komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sabou komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nowik onderschept slim de pass. Nowik passt de bal zonder na te denken. Sabou rent richting de bal. Sabou haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 9:0

70e minuut.
Buitenspel voor Poštić. Goede buitenspelval van de verdediging. Podlužný komt het veld opgelopen. Pesta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sabou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 10:0

73e minuut.
Bregović geeft de bal voor. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 11:0

74e minuut.
Guedes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal met de wreef. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 12:0

76e minuut.
Poštić passt de bal met de wreef. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi passt de bal met de wreef. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kłopot trapt de bal weg. Huegún probeert naar een medespeler te passen. Sabou is nu in balbezit. Sabou haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Podlužný de bal. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muntenuş met een harde bal richting middenveld. Huegún kopt de bal weg. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft de bal voor. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kłopot kopt de bal weg. Dalyan heeft problemen om de bal te vangen. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sabou de bal. Sabou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 13:0

89e minuut.
Bastos geeft de bal voor. Balajti kopt de bal weg. Klungelig pakt Vavilov de bal. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sabou is nu in balbezit. Sabou haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 19%, Steaua lu Manole 81%.
Arsenal Iasi - Steaua lu Manole 14:0