Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: B&N Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24337
B&N Steaua lu Manole
att Tactiek ctd_e_e_sus
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 38.8
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Limpens rent richting de bal. Limpens geeft de bal voor. Astanto rent richting de bal. Astanto schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lhermine kan de bal niet met de borst controleren. Fejkiel rent richting de bal. Agüero speelt de bal door. Klungelig pakt Korff de bal. Korff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 1:0

11e minuut.
Bakas met een sublieme pass. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak passt de bal zonder na te denken. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Limpens probeert de bal met de borst te controleren. Neculñir is nu in balbezit. Limpens verovert de bal door een tackle van achteren. Limpens geeft een lange en hoge pass. Astanto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 2:0

19e minuut.
Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Vavilov rent richting de bal. Korff onderschept slim de pass. Korff draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 3:0

22e minuut.
Dalyan rent richting de bal. Dalyan passt de bal in één keer door. Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff verovert de bal door een tackle van achteren. Korff draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Astanto rent richting de bal. Astanto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 4:0

31e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra geeft de bal voor. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Limpens rent richting de bal. Limpens geeft een hoge lob. Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Korff rent richting de bal. Korff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 29%, Steaua lu Manole 71%.
B&N - Steaua lu Manole 5:0

49e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Korff is nu in balbezit. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 6:0

53e minuut.
Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra geeft een hoge lob. Korff is nu in balbezit. Korff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft een hoge lob. Korff heeft problemen om de bal te vangen. Korff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 7:0

57e minuut.
Limpens geeft de bal voor. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak geeft een hoge lob. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 8:0

58e minuut.
Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel met een sublieme pass. Korff is nu in balbezit. Korff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maciejczak passt de bal in één keer door. Lhermine rent richting de bal. Astanto onderschept slim de pass. Astanto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Neculñir is nu in balbezit. Korff verovert de bal door een tackle van achteren. Korff schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 9:0

71e minuut.
Muntenuş speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibarra met de inworp. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lhermine neemt vlug de vrije trap. Ibarra geeft een lange en hoge pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - Steaua lu Manole 10:0

76e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot geeft de bal voor. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Astanto kopt de bal weg. Klungelig pakt Maciejczak de bal. Maciejczak passt de bal met de wreef. Astanto rent richting de bal. Astanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Limpens rent richting de bal. Limpens geeft een hoge lob. Maciejczak kopt de bal weg. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Astanto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kłopot neemt vlug de vrije trap. Ibarra geeft een hoge lob. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wasserfallen rent richting de bal. Wasserfallen passt de bal met de wreef. Bakas met een sublieme pass. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 22%, Steaua lu Manole 78%.
B&N - Steaua lu Manole 10:0