Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winner Spirit Nubian
WS3 Tactiek 4-3-3 v.1
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 10
64.7 gemiddelde waardering 57.2
outstanding Schieten good
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Fistanlı passt de bal zonder na te denken. Lopičević is nu in balbezit. Wispelaere begaat een overtreding. Wispelaere krijgt een gele kaart. Lopičević raakt geblesseerd tijdens het duel. Foszt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gloor is nu in balbezit. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Socci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Buitenspel voor Theodorescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Trimarco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lopičević kopt de bal weg. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt haalt uit met een fantastische trap. Socci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudnicki met een snelle inworp. Fistanlı met een sublieme pass. Lopičević rent richting de bal. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Socci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fistanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foszt probeert naar een medespeler te passen. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano met een sublieme pass. Roοney speelt de bal door. Foszt is nu in balbezit. Foszt schiet op doel. Socci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Roοney passt de bal met de wreef. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević passt de bal in één keer door. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Spirit 43%, Nubian 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winner Spirit - Nubian 0:0

46e minuut.
Dincă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Roοney heeft problemen om de bal te vangen. Roοney met een sublieme pass. Nano met een sublieme pass. Gloor rent richting de bal. Gloor schiet op doel. Socci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Inworp. Bratianu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Spirit 45%, Nubian 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winner Spirit - Nubian 0:0