Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cucuruzul iasi Victoria Braila
2020 Tactiek VB 2022
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 55.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiricheş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiricheş met een snel genomen vrije trap. Chele probeert de bal met de borst te controleren. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Reino is nu in balbezit. Stănăşilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - Victoria Braila 1:0

16e minuut.
dos Santos Silva is nu in balbezit. Mabrouk begaat een overtreding. dos Santos Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Stokowiec met een snel genomen vrije trap. Reino rent richting de bal. Reino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Chiricheş controleert de bal met de borst. Sirotić rent richting de bal. Chiricheş maakt een afschuwelijke overtreding. Chiricheş krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chele onderschept slim de pass. Chele geeft een hoge lob. El-Mahdy geeft een lange en hoge pass. Thiên Mạnh rent richting de bal. Thiên Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
dos Santos Silva passt de bal in één keer door. Paroubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroubek passt de bal in één keer door. Parca is nu in balbezit. Parca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - Victoria Braila 2:0

29e minuut.
Paroubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroubek passt de bal zonder na te denken. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino schiet op doel. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - Victoria Braila 3:0

35e minuut.
Paroubek passt de bal met de wreef. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Sirotić probeert naar een medespeler te passen. Reino bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sirotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotić probeert naar een medespeler te passen. Paroubek met een sublieme pass. Reino is nu in balbezit. Reino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cucuruzul iasi 36%, Victoria Braila 64%.
cucuruzul iasi - Victoria Braila 3:0

54e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. dos Santos Silva rent richting de bal. dos Santos Silva geeft een lange en hoge pass. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sirotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sirotić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirotić passt de bal met de wreef. Reino heeft problemen om de bal te vangen. Reino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Estrada komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca verovert de bal door een tackle van achteren. El-Merghany speelt de bal door. Parca rent richting de bal. Parca schiet op doel. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. Stokowiec onderschept slim de pass. Stokowiec passt de bal in één keer door. Abajo is nu in balbezit. Abajo passt de bal zonder na te denken. Félix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prazeres komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Paroubek is nu in balbezit. Paroubek passt de bal in één keer door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - Victoria Braila 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cucuruzul iasi 31%, Victoria Braila 69%.
cucuruzul iasi - Victoria Braila 4:0