Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New Sibiu Lichiresti Old Club
433 OFF Tactiek 4312 m
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
65.3 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Olszówka geeft een hoge lob. Policht kopt de bal weg. Klungelig pakt Şahbazlı de bal. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Böőr is nu in balbezit. Böőr speelt de bal door. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman schiet op doel. Sipelgas bokst de bal weg. Hyjek rent richting de bal. Wenchuan onderschept slim de pass. Wenchuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 1:0

10e minuut.
Bielicki met een sublieme pass. Policht geeft de bal voor. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś schiet op doel. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Budinić onderschept slim de pass. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karaś raakt geblesseerd tijdens het duel. Budinić neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kuśmierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński passt de bal met de wreef. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś haalt uit met een fantastische trap. Nelson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 49%, Lichiresti Old Club 51%.
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 1:0

48e minuut.
Bielicki rent richting de bal. Bielicki passt de bal in één keer door. Budinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budinić schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 1:1

50e minuut.
Hyjek geeft een lange en hoge pass. Karaś kopt de bal weg. Budinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budinić haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Budinić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 1:2

54e minuut.
Protivanský heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski speelt de bal door. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. Sipelgas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Protivanský rent richting de bal. Protivanský haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman passt de bal zonder na te denken. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel. Sipelgas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 2:2

75e minuut.
Protivanský onderschept slim de pass. Protivanský met een sublieme pass. Şoiman rent richting de bal. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Sipelgas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 3:2

77e minuut.
Protivanský is nu in balbezit. Protivanský haalt uit met een fantastische trap. Millinkhoffer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
SchoIes verovert de bal door een tackle van achteren. SchoIes probeert naar een medespeler te passen. Protivanský rent richting de bal. Protivanský geeft de bal voor. Şoiman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Şoiman kopt de bal weg. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki maakt een afschuwelijke overtreding. Bielicki krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Policht passt de bal met de wreef. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka passt de bal met de wreef. Karaś rent richting de bal. Karaś haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Olszówka onderschept slim de pass. Olszówka geeft de bal voor. Wyszyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Karaś de bal. Karaś haalt uit met een fantastische trap. Nelson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 44%, Lichiresti Old Club 56%.
FC New Sibiu - Lichiresti Old Club 3:2