Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj C.S.Universitatea Craiova
GWB?!433 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Ismaili met een sublieme pass. Szlachta rent richting de bal. Szlachta geeft de bal voor. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cioară onderschept slim de pass. Cioară geeft de bal voor. Daar is Redknapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Siwek kopt de bal weg. Cioară met een sublieme pass. Kart onderschept slim de pass. Klungelig pakt Chiţul de bal. Chiţul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ismaili onderschept slim de pass. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu schiet op doel. Beraza bokst de bal weg. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu schiet op doel. Beraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - C.S.Universitatea Craiova 1:0

29e minuut.
Siwek rent richting de bal. Siwek geeft een hoge lob. Fedorko rent richting de bal. Cioară verovert de bal door een tackle van achteren. Cioară geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Pajka rent richting de bal. Pajka geeft een hoge lob. Hacılı kopt de bal weg. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea 1919 Cluj - C.S.Universitatea Craiova 1:1

44e minuut.
Reusser verovert de bal door een tackle van achteren. Reusser passt de bal met de wreef. Szlachta speelt de bal door. Klungelig pakt Statu de bal. Statu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 46%, C.S.Universitatea Craiova 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitatea 1919 Cluj - C.S.Universitatea Craiova 1:1

46e minuut.
Kart geeft de bal voor. Fedorko rent richting de bal. Cioară begaat een overtreding. Cioară krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Waddell verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu schiet op doel. Beraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiţul heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Beraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Szlachta kopt de bal weg. Ismaili heeft problemen om de bal te vangen. Ismaili passt de bal zonder na te denken. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Beraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fedorko met een snelle inworp. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismaili krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hacılı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reusser kopt de bal weg. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Riucu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - C.S.Universitatea Craiova 1:2

60e minuut.
Waddell geeft een lange en hoge pass. Cioară speelt de bal door. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Szlachta rent richting de bal. Szlachta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Redknapp heeft problemen om de bal te vangen. Beraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hacılı kopt de bal weg. Wędrowski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Riucu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - C.S.Universitatea Craiova 1:3

64e minuut.
Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek rent richting de bal. Siwek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hacılı de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Riucu bokst de bal weg.

71e minuut.
Wędrowski onderschept slim de pass. Wędrowski passt de bal in één keer door. Szlachta rent richting de bal. Szlachta geeft een hoge lob. Grigorescu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vojtek geeft de bal voor. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta met een sublieme pass. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 50%, C.S.Universitatea Craiova 50%.
Universitatea 1919 Cluj - C.S.Universitatea Craiova 1:3