Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Iasi B&N
L442 Tactiek att
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak geeft de bal voor. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - B&N 0:1

11e minuut.
Bregović met de inworp. Klungelig pakt Huegún de bal. Huegún passt de bal zonder na te denken. Bregović is nu in balbezit. Bregović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Angarone speelt de bal door. Jilozinho is nu in balbezit. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel. Estrada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pancinha probeert naar een medespeler te passen. Limpens met een sublieme pass. Korff probeert naar een medespeler te passen. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto schiet op doel. Uzakatan bokst de bal weg. Korff is nu in balbezit. Pesta rent richting de bal. Korff verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - B&N 0:2

20e minuut.
Inworp. Maciejczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero geeft de bal voor. Korff maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pancinha rent richting de bal. Astanto is nu in balbezit. Astanto passt de bal zonder na te denken. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Nowik passt de bal zonder na te denken. Huegún speelt de bal door. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - B&N 1:2

27e minuut.
Nowik speelt de bal door. Angarone is nu in balbezit. Angarone met een sublieme pass. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Estrada bokst de bal weg. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Iasi - B&N 2:2

32e minuut.
Huegún is nu in balbezit. Astanto onderschept slim de pass. Astanto passt de bal in één keer door. Korff is nu in balbezit. Korff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Limpens rent richting de bal. Limpens geeft de bal voor. Daar is Pesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astanto is nu in balbezit. Astanto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún onderschept slim de pass. Huegún geeft een hoge lob. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 58%, B&N 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Iasi - B&N 2:2

47e minuut.
Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak speelt de bal door. Limpens speelt de bal door. Korff rent richting de bal. Korff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wasserfallen speelt de bal door. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak speelt de bal door. Astanto is nu in balbezit. Astanto schiet op doel. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pesta geeft de bal voor. Bartniak met een sublieme pass. Daar is Sabou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bakas probeert de bal met de borst te controleren. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakas verovert de bal door een tackle van achteren. Bakas geeft een lange en hoge pass. Korff springt en kopt de bal. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff passt de bal met de wreef. Limpens is nu in balbezit. Limpens geeft de bal voor. Astanto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - B&N 2:3

62e minuut.
Morais komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Maciejczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejczak passt de bal in één keer door. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - B&N 2:4

65e minuut.
da Alegria komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wasserfallen geeft de bal voor. Limpens rent richting de bal. Korff speelt de bal door. Pancinha heeft problemen om de bal te vangen. Pancinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Huegún passt de bal met de wreef. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Alegria raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Podlužný komt het veld opgelopen. Răducioiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajti geeft de bal voor. Korff rent richting de bal. Korff draait met de bal, schiet en ... Uzakatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - B&N 2:5

79e minuut.
Jilozinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valerie komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Wasserfallen onderschept slim de pass. Wasserfallen passt de bal met de wreef. Limpens is nu in balbezit. Limpens geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Astanto rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 70%, B&N 30%.
Arsenal Iasi - B&N 2:5