Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole F.C.Háromszėk
ctd_e_e_sus Tactiek zs433
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
38.5 gemiddelde waardering 54.8
average Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Bilotto heeft problemen om de bal te vangen. Bilotto geeft een lange en hoge pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:1

7e minuut.
Novi speelt de bal door. Kadúk rent richting de bal. Kadúk met een sublieme pass. Szarka rent richting de bal. Szarka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagle geeft een hoge lob. Kadúk rent richting de bal. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:2

16e minuut.
Macchiavello is nu in balbezit. Hải Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Novi verovert de bal door een tackle van achteren. Novi geeft een lange en hoge pass. Kadúk maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Macchiavello passt de bal zonder na te denken. Tagle is nu in balbezit. Tagle passt de bal met de wreef. Kadúk rent richting de bal. Kadúk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Novi kopt de bal weg. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Macchiavello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macchiavello zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:3

26e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Andrysz onderschept slim de pass. Andrysz geeft een hoge lob. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Novi verovert de bal door een tackle van achteren. Novi geeft de bal voor. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:4

39e minuut.
Novi kopt de bal weg. Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:5

39e minuut.
Poštić passt de bal in één keer door. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello maakt een afschuwelijke overtreding. Macchiavello krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka onderschept slim de pass. Szarka geeft een lange en hoge pass. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 64%, F.C.Háromszėk 36%.
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:5

46e minuut.
Nosov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nosov rent richting de bal. Nosov passt de bal met de wreef. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:6

49e minuut.
Kadúk kopt de bal weg. Szarka is nu in balbezit. Szarka passt de bal met de wreef. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg.

50e minuut.
Kadúk draait met de bal, schiet en ... Muntenuş met een sublieme pass. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kadúk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadúk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:7

53e minuut.
Bastos kopt de bal weg. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:8

54e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir passt de bal met de wreef. Kadúk rent richting de bal. Kadúk schiet op doel. Paal! Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:9

56e minuut.
Neculñir speelt de bal door. Klungelig pakt Hagi de bal. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bastos geeft de bal voor. Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruszowiec geeft een hoge lob. Nosov rent richting de bal. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:10

61e minuut.
Vavilov onderschept slim de pass. Vavilov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szarka met de inworp. Novi geeft de bal voor. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:11

62e minuut.
Inworp. Szarka met de inworp. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş bokst de bal weg.

65e minuut.
Nosov rent richting de bal. Nosov met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kłopot de bal onder controle te krijgen. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:12

67e minuut.
Nosov is nu in balbezit. Nosov passt de bal in één keer door. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:13

79e minuut.
Kadúk schiet op doel. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Szarka kopt de bal weg. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:14

83e minuut.
Nosov kopt de bal weg. Neculñir heeft problemen om de bal te vangen. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk geeft een hoge lob. Macchiavello krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Novi geeft een hoge lob. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka is nu in balbezit. Kadúk rent richting de bal. Kadúk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 65%, F.C.Háromszėk 35%.
Steaua lu Manole - F.C.Háromszėk 0:14