Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Tineretului
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41743
Victoria Braila Winner Spirit
VB 2022 Tactiek WS3
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
67.6 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten excellent
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Aquvov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unfried met een snelle inworp. Owen geeft de bal voor. Velciu springt en kopt de bal. Sanabria bokst de bal weg.

12e minuut.
Owen rent richting de bal. Owen geeft een hoge lob. Velciu kopt de bal weg. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Unfried rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Unfried onderschept slim de pass. Unfried schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Unfried passt de bal met de wreef. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Mạnh speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Owen passt de bal met de wreef. Gawdat met een sublieme pass. Daar is Rashad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashad met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 45%, Winner Spirit 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Braila - Winner Spirit 0:0

46e minuut.
Nano komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Raković geeft de bal voor. Lopičević rent richting de bal. Raković verovert de bal door een tackle van achteren. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Ngọc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco probeert naar een medespeler te passen. Roοney met een sublieme pass. Gloor rent richting de bal. Gloor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rashad geeft een hoge lob. Söllinger controleert de bal met de borst. Unfried schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Unfried krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Foszt rent richting de bal. Lopičević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raković. Lopičević raakt geblesseerd tijdens het duel. Roοney wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Foszt kopt de bal weg. Gloor bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia met een sublieme pass. Foszt rent richting de bal. Foszt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gawdat probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Teodoru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodoru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 53%, Winner Spirit 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Braila - Winner Spirit 0:0