Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nubian cucuruzul iasi
4-3-3 v.2 Tactiek 2020
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 65.5
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Paroubek passt de bal zonder na te denken. Reino rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Piast ... Strafschop! Reino moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Reino kan niet meer verder spelen. Estrada komt het veld opgelopen. Parca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - cucuruzul iasi 0:1

13e minuut.
dos Santos Silva met de inworp. Sirotić probeert naar een medespeler te passen. Piast rent richting de bal. Parca onderschept slim de pass. Parca draait met de bal, schiet en ... Socci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nubian - cucuruzul iasi 0:2

22e minuut.
Wispelaere verovert de bal door een tackle van achteren. Wispelaere geeft de bal voor. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bodea probeert naar een medespeler te passen. da Silva Rosa rent richting de bal. da Silva Rosa geeft de bal voor. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 63%, cucuruzul iasi 37%.
Nubian - cucuruzul iasi 0:2

49e minuut.
da Silva Rosa passt de bal met de wreef. Dincă is nu in balbezit. Chele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Ban zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sirotić passt de bal met de wreef. Abajo is nu in balbezit. Met opzet legt Mee zijn tegenspeler op de grond. Mee krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ţânţar kopt de bal weg. Daar is da Silva Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Silva Rosa speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Stokowiec passt de bal in één keer door. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Parca onderschept slim de pass. Parca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bodea passt de bal zonder na te denken. da Silva Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Rosa speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nubian 40%, cucuruzul iasi 60%.
Nubian - cucuruzul iasi 0:2