Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.Universitatea Craiova FC New Sibiu
352 Tactiek 532 Def aripi
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57.9 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Wenchuan onderschept slim de pass. Wenchuan passt de bal in één keer door. Protivanský heeft problemen om de bal te vangen. Protivanský draait met de bal, schiet en ... Beraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. SchoIes verovert de bal door een tackle van achteren. SchoIes probeert naar een medespeler te passen. Wenchuan is nu in balbezit. Wenchuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Błażej geeft een lange en hoge pass. Protivanský kopt de bal weg. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel. Beraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 0:1

20e minuut.
Błażej onderschept slim de pass. Błażej met een sublieme pass. Kotnis is nu in balbezit. Protivanský onderschept slim de pass. Protivanský draait met de bal, schiet en ... Beraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kotnis passt de bal zonder na te denken. Böőr is nu in balbezit. Böőr met een sublieme pass. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. SchoIes verovert de bal door een tackle van achteren. SchoIes passt de bal zonder na te denken. Valerie geeft een lange en hoge pass. Wenchuan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 0:2

31e minuut.
Valerie met de inworp. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski passt de bal met de wreef. Protivanský rent richting de bal. Protivanský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 0:3

33e minuut.
Redknapp kopt de bal weg. Baykam kan de bal niet met de borst controleren. Kuśmierski met een sublieme pass. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Beraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
SchoIes verovert de bal door een tackle van achteren. SchoIes passt de bal in één keer door. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie geeft een lange en hoge pass. Protivanský maakt een snoekduik en kopt de bal. Beraza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 65%, FC New Sibiu 35%.
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 0:3

53e minuut.
Şahbazlı geeft een hoge lob. Waddell kopt de bal weg. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Protivanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Protivanský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajka met de inworp. Baykam geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabou probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 1:3

63e minuut.
Protivanský is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Böőr zal de hoekschop nemen. Protivanský krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kotnis kopt de bal weg. Şahbazlı is nu in balbezit. Met opzet legt Hacılı zijn tegenspeler op de grond. Hacılı krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Służewski haalt uit met een fantastische trap. Oprea probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Pajka met de inworp. Służewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Kuśmierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierski met een sublieme pass. Protivanský rent richting de bal. Protivanský draait met de bal, schiet en ... Beraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 1:4

75e minuut.
Şahbazlı met een sublieme pass. Böőr speelt de bal door. Wenchuan is nu in balbezit. Wenchuan draait met de bal, schiet en ... Beraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 1:5

78e minuut.
Waddell speelt de bal door. SchoIes geeft de bal voor. Wenchuan is nu in balbezit. Wenchuan draait met de bal, schiet en ... Beraza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 1:6

82e minuut.
Redknapp is nu in balbezit. Redknapp geeft de bal voor. Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan geeft de bal voor. Beraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fedorko zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kuśmierski de bal. Służewski is nu in balbezit. Służewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Şahbazlı geeft een hoge lob. Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan onderschept slim de pass. Wenchuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.Universitatea Craiova 58%, FC New Sibiu 42%.
C.S.Universitatea Craiova - FC New Sibiu 1:7