Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Old Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 22788
Lichiresti Old Club Universitatea 1919 Cluj
4312 m Tactiek GWB?! 532 CUP
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 55.9
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Cioară passt de bal in één keer door. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft een hoge lob. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Sipelgas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kufajewski passt de bal met de wreef. Policht rent richting de bal. Policht passt de bal in één keer door. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka geeft de bal voor. Tătăran bokst de bal weg. Reusser heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 1:0

15e minuut.
Policht speelt de bal door. Olszówka geeft de bal voor. Karaś kopt de bal weg. Budinić rent richting de bal. Budinić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 2:0

18e minuut.
Hyjek geeft de bal voor. Daar is Vojtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyszyński is nu in balbezit. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 3:0

27e minuut.
Budinić rent richting de bal. Wędrowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Budinić raakt geblesseerd tijdens het duel. Budinić neemt de penalty, wat een uithaal! Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 4:0

27e minuut.
Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Budinić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ismaili zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velasco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vojtek probeert naar een medespeler te passen. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară passt de bal met de wreef. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 42%, Universitatea 1919 Cluj 58%.
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 4:0

46e minuut.
Muntenuş komt het veld opgelopen. Lukas komt het veld opgelopen. Gatzias komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lukas kopt de bal weg. Klungelig pakt Siwek de bal. Budinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budinić haalt uit met een fantastische trap. Tătăran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 5:0

49e minuut.
Daar is Szlachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlachta geeft de bal voor. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Millinkhoffer verovert de bal door een tackle van achteren. Millinkhoffer passt de bal met de wreef. Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński geeft een lange en hoge pass. Budinić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 6:0

55e minuut.
Chiţul komt het veld opgelopen. Riucu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară geeft de bal voor. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu onderschept slim de pass. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Reusser rent richting de bal. Budinić verovert de bal door een tackle van achteren. Budinić passt de bal in één keer door. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias schiet op doel. Riucu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht passt de bal met de wreef. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka geeft een hoge lob. Gatzias springt en kopt de bal. Riucu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Wyszyński geeft een hoge lob. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias passt de bal zonder na te denken. Budinić is nu in balbezit. Budinić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lukas met een sublieme pass. Policht speelt de bal door. Olszówka rent richting de bal. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Budinić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Budinić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 42%, Universitatea 1919 Cluj 58%.
Lichiresti Old Club - Universitatea 1919 Cluj 6:0