Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Tineretului
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38560
Victoria Braila Arsenal Iasi
VB 2022 Tactiek L442
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


14e minuut.
Nowik passt de bal in één keer door. Angarone is nu in balbezit. Angarone geeft een hoge lob. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:1

18e minuut.
Huegún is nu in balbezit. Huegún geeft een lange en hoge pass. Răducioiu kopt de bal weg. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel. Félix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jaleel geeft een lange en hoge pass. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik passt de bal in één keer door. Daar is Sabou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nowik onderschept slim de pass. Nowik probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou is nu in balbezit. Sabou haalt uit met een fantastische trap. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:2

33e minuut.
Daar is Wadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wadi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bregović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huegún geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowik probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:3

39e minuut.
Bregović passt de bal met de wreef. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou haalt uit met een fantastische trap. Attia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:4

42e minuut.
Campagnola geeft de bal voor. Răducioiu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Doqdoq de bal onder controle te krijgen. Sabou rent richting de bal. Sabou draait met de bal, schiet en ... Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 79%, Arsenal Iasi 21%.
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:4

49e minuut.
Félix trapt de bal weg. Huegún rent richting de bal. Huegún probeert naar een medespeler te passen. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou haalt uit met een fantastische trap. Félix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:5

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morais komt het veld opgelopen. Félix met een harde bal richting middenveld. Huegún kopt de bal weg. Klungelig pakt Wadi de bal. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Bregović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huegún rent richting de bal. Huegún geeft een hoge lob. Sabou krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. da Alegria komt het veld opgelopen.

64e minuut.
da Alegria is nu in balbezit. da Alegria passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaleel de bal. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu haalt uit met een fantastische trap. Félix bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podlužný komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mabrouk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guedes komt het veld opgelopen. Huegún maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. da Alegria kopt de bal weg. Bregović is nu in balbezit. Bregović draait met de bal, schiet en ... Félix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:6

75e minuut.
Podlužný passt de bal zonder na te denken. Huegún is nu in balbezit. Huegún passt de bal met de wreef. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Angarone passt de bal zonder na te denken. Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal in één keer door. da Alegria rent richting de bal. da Alegria draait met de bal, schiet en ... Félix bokst de bal weg.

83e minuut.
Podlužný kopt de bal weg. Doqdoq heeft problemen om de bal te vangen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:7

84e minuut.
Dinescu probeert naar een medespeler te passen. Doqdoq heeft problemen om de bal te vangen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria schiet op doel. Félix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:8

86e minuut.
Podlužný passt de bal met de wreef. Angarone is nu in balbezit. Angarone passt de bal met de wreef. Bregović rent richting de bal. Bregović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 74%, Arsenal Iasi 26%.
Victoria Braila - Arsenal Iasi 0:8