Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj cucuruzul iasi
GWB?! 532 CUP Tactiek 20at
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 63.8
good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Chele geeft de bal voor. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reusser is nu in balbezit. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada draait met de bal, schiet en ... Tătăran bokst de bal weg.

6e minuut.
Szlachta kopt de bal weg. Sirotić rent richting de bal. Ismaili begaat een overtreding. Ismaili krijgt een gele kaart.

14e minuut.
dos Santos Silva speelt de bal door. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec passt de bal zonder na te denken. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Parca is nu in balbezit. Siwek begaat een overtreding. Parca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirotić met een snel genomen vrije trap. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek onderschept slim de pass. Parca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 0:1

21e minuut.
Reusser is nu in balbezit. Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec passt de bal met de wreef. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ismaili met een sublieme pass. Grigorescu rent richting de bal. Ibe onderschept slim de pass. Ibe geeft de bal voor. Parca kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Buitenspel voor Velasco. Goede buitenspelval van de verdediging. Stokowiec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Siwek de bal. Parca is nu in balbezit. Parca schiet op doel. Paal! Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 0:2

35e minuut.
dos Santos Silva onderschept slim de pass. Inworp. Szlachta met een snelle inworp. Ismaili rent richting de bal. Ismaili geeft een lange en hoge pass. Menéndez Erimia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 64%, cucuruzul iasi 36%.
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 1:2

49e minuut.
Ismaili rent richting de bal. Sirotić onderschept slim de pass. Sirotić geeft een hoge lob. Parca is nu in balbezit. Parca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Szlachta heeft problemen om de bal te vangen. Abajo rent richting de bal. Abajo geeft een lange en hoge pass. Parca krijgt zijn hoofd ertegen. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Chiţul komt het veld opgelopen. Riucu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sirotić geeft een hoge lob. Riucu met een sublieme pass. Sirotić kopt de bal weg. Parca kan de bal niet met de borst controleren. Parca schiet op doel. Riucu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 1:3

65e minuut.
Inworp. Cruz Filho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cruz Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Filho met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Riucu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een lange en hoge pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Riucu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 1:4

80e minuut.
Abajo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siwek de bal. Parca is nu in balbezit. Parca haalt uit met een fantastische trap. Riucu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Stokowiec speelt de bal door. Klungelig pakt Sirotić de bal. Sirotić passt de bal met de wreef. Abajo rent richting de bal. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 63%, cucuruzul iasi 37%.
Universitatea 1919 Cluj - cucuruzul iasi 1:4