Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole C.S.Universitatea Craiova
ctd_e_e_sus Tactiek 352
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 58.1
average Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Kouyate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kouyate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Służewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam geeft een hoge lob. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Trường Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Nam met een sublieme pass. Fedorko probeert naar een medespeler te passen. Baykam is nu in balbezit. Baykam draait met de bal, schiet en ... Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kouyate rent richting de bal. Kouyate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - C.S.Universitatea Craiova 0:1

34e minuut.
Fedorko rent richting de bal. Fedorko geeft een lange en hoge pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - C.S.Universitatea Craiova 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 65%, C.S.Universitatea Craiova 35%.
Steaua lu Manole - C.S.Universitatea Craiova 0:2

53e minuut.
Służewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hacılı komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Dalyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Poštić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poštić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tütüncü legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Beraza bokst de bal weg.

61e minuut.
Trường Nam passt de bal met de wreef. Inworp. Bastos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohács rent richting de bal. Bohács geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ordoñez geeft een hoge lob. Neculñir kopt de bal weg. Blanco met een sublieme pass. Kouyate rent richting de bal. Kouyate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fedorko probeert naar een medespeler te passen. Baykam met een sublieme pass. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kart rent richting de bal. Kart geeft een lange en hoge pass. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - C.S.Universitatea Craiova 0:3

76e minuut.
Neculñir geeft een lange en hoge pass. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Hacılı rent richting de bal. Hacılı schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - C.S.Universitatea Craiova 0:4

82e minuut.
Kłopot geeft een hoge lob. Kanyan kopt de bal weg. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez geeft een lange en hoge pass. Hacılı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kanyan rent richting de bal. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Ordoñez met een sublieme pass. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 56%, C.S.Universitatea Craiova 44%.
Steaua lu Manole - C.S.Universitatea Craiova 0:4