Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid Ripensia CF
OldBoys6r Tactiek Rip01
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 64.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Ripensia CF 1:0

8e minuut.
Sagnol verovert de bal door een tackle van achteren. Sagnol geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podgórniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda Romero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butacu rent richting de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Podgórniak passt de bal in één keer door. Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero geeft de bal voor. Abrashev is nu in balbezit. Abrashev draait met de bal, schiet en ... Szabat bokst de bal weg.

31e minuut.
Rivas speelt de bal door. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński passt de bal in één keer door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel. Socaciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Spiota speelt de bal door. Pipo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă geeft de bal voor. Muhanov krijgt zijn hoofd ertegen. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Küng rent richting de bal. Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng verovert de bal door een tackle van achteren. Küng haalt uit met een fantastische trap. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 41%, Ripensia CF 59%.
LV`s Real Madrid - Ripensia CF 1:0

46e minuut.
Podgórniak passt de bal zonder na te denken. Candelato heeft problemen om de bal te vangen. Ilg is nu in balbezit. Küng onderschept slim de pass. Küng haalt uit met een fantastische trap. Socaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Spiota verovert de bal door een tackle van achteren. Spiota geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślużyński met een snelle inworp. Răduţă geeft de bal voor. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft de bal voor. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abrashev kopt de bal weg. Holca met een sublieme pass. Sagnol heeft problemen om de bal te vangen. Butacu is nu in balbezit. Butacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pineda Romero kopt de bal weg. Butacu rent richting de bal. Butacu passt de bal zonder na te denken. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ślużyński passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Muhanov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pineda Romero passt de bal zonder na te denken. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Răduţă ... Strafschop! Butacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Abrashev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Szabat bokst de bal weg. Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pineda Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Romero geeft de bal voor. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev haalt uit met een fantastische trap. Szabat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Butacu springt en kopt de bal. Pineda kopt de bal weg. Butacu is nu in balbezit. Butacu schiet op doel. Szabat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - Ripensia CF 1:1

81e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiota begaat een overtreding. Spiota krijgt een gele kaart. Daudén Ibáñez raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ślużyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero met een sublieme pass. Butacu is nu in balbezit. Butacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - Ripensia CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 47%, Ripensia CF 53%.
LV`s Real Madrid - Ripensia CF 1:2