Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: cancelled
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31995
Dinamo_77 LILIACUL
Vasi541 Tactiek 433nou
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 64.4
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
brilliant Verdedigen very good


1e minuut.
Trường Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nam speelt de bal door. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg schiet op doel. Rendulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - LILIACUL 0:1

4e minuut.
Sinovčić is nu in balbezit. Židlička onderschept slim de pass. Židlička probeert naar een medespeler te passen. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bolaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaño passt de bal met de wreef. Yano rent richting de bal. Yano schiet op doel. Rendulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - LILIACUL 0:2

10e minuut.
Winkler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szewczuk komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Oberberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam rent richting de bal. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Witkowski de bal onder controle te krijgen. Rendulić bokst de bal weg.

29e minuut.
Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinovčić onderschept slim de pass. Sinovčić passt de bal in één keer door. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Correia Claro onderschept slim de pass. Correia Claro geeft de bal voor. Witkowski kopt de bal weg. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Melinte geeft de bal voor. Witkowski rent richting de bal. Oberberg onderschept slim de pass. Oberberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - LILIACUL 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 60%, LILIACUL 40%.
Dinamo_77 - LILIACUL 0:3

57e minuut.
Inworp. Vörös met een snelle inworp. Szewczuk geeft de bal voor. Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. Boca bokst de bal weg.

67e minuut.
Trường Nam rent richting de bal. Hostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostyn geeft de bal voor. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... Rendulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Yano passt de bal met de wreef. Correia Claro verovert de bal door een tackle van achteren. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - LILIACUL 0:4

70e minuut.
Lubicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sinovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sinovčić geeft de bal voor. Trường Nam heeft problemen om de bal te vangen. Trường Nam draait met de bal, schiet en ... Rendulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - LILIACUL 0:5

76e minuut.
Vörös rent richting de bal. Yano onderschept slim de pass. Yano met een sublieme pass. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Melinte is nu in balbezit. Melinte geeft de bal voor. Yano is nu in balbezit. Yano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Correia Claro rent richting de bal. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano geeft een hoge lob. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arias met een sublieme pass. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard passt de bal met de wreef. Lubicz heeft problemen om de bal te vangen. Lubicz schiet op doel. Boca bokst de bal weg.

84e minuut.
Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam passt de bal met de wreef. Oberberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberg heeft problemen om de bal te vangen. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Rendulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yano rent richting de bal. Yano haalt uit met een fantastische trap. Rendulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - LILIACUL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 49%, LILIACUL 51%.
Dinamo_77 - LILIACUL 0:6