Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog Ripensia CF
rocky 4 Tactiek Rip01
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.8 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Teijsse probeert naar een medespeler te passen. Morka rent richting de bal. Candelato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Teijsse neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Socaciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Pineda Romero speelt de bal door. Butacu is nu in balbezit. Terzis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terzis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Spiota onderschept slim de pass. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu speelt de bal door. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka haalt uit met een fantastische trap. Socaciu bokst de bal weg.

17e minuut.
Cieciula kopt de bal weg. Pipo probeert de bal aan de voet te houden. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka is nu in balbezit. Morka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero geeft een hoge lob. Butacu kopt de bal weg. Abrashev rent richting de bal. Abrashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Podgórniak is nu in balbezit. Podgórniak passt de bal in één keer door. Daar is Cieciula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Socaciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Ripensia CF 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 54%, Ripensia CF 46%.
dinamo reddog - Ripensia CF 1:0

53e minuut.
Podgórniak passt de bal met de wreef. Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero geeft de bal voor. Abrashev rent richting de bal. Abrashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Terzis rent richting de bal. Pipo onderschept slim de pass. Pipo passt de bal met de wreef. Butacu is nu in balbezit. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Jenkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Pineda Romero met een snelle inworp. Podgórniak geeft een hoge lob. Abrashev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - Ripensia CF 1:1

72e minuut.
Pineda Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Romero passt de bal in één keer door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Ripensia CF 1:2

78e minuut.
Podgórniak kopt de bal weg. Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero speelt de bal door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Jenkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero passt de bal zonder na te denken. Butacu rent richting de bal. Butacu draait met de bal, schiet en ... Jenkins probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Ripensia CF 1:3

82e minuut.
Pipo geeft een lange en hoge pass. Butacu kopt de bal weg. Pescariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev draait met de bal, schiet en ... Jenkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Terzis de bal onder controle te krijgen. Podgórniak speelt de bal door. Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero geeft een lange en hoge pass. Abrashev maakt een snoekduik en kopt de bal. Jenkins bokst de bal weg. Brzoza heeft problemen om de bal te vangen. Butacu rent richting de bal. Butacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Ripensia CF 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 67%, Ripensia CF 33%.
dinamo reddog - Ripensia CF 1:4