Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.INTER Bucuresti LV`s Real Madrid
Johny2016 Tactiek OldBoys6r
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 68.7
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Horn is nu in balbezit. Muhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Onnis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muhanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ślużyński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pineda passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs met een sublieme pass. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanović onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rivas zal de hoekschop nemen. Muhanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kist onderschept slim de pass. Kist probeert naar een medespeler te passen. Delamare probeert naar een medespeler te passen. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Sagnol is nu in balbezit. Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 1:0

20e minuut.
Horn is nu in balbezit. Horn passt de bal met de wreef. Kondrk probeert naar een medespeler te passen. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Hein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kist zal de hoekschop nemen. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 2:0

31e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas geeft een lange en hoge pass. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Van Asselberghs rent richting de bal. Van Asselberghs draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daudén Ibáñez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Delamare rent richting de bal. Delamare passt de bal met de wreef. Horn speelt de bal door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Hein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu geeft de bal voor. Kist geeft de bal voor. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Răduţă speelt de bal door. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov met een sublieme pass. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślużyński met een snelle inworp. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă geeft een hoge lob. Muhanov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Muhanov is nu in balbezit. Alanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.INTER Bucuresti 55%, LV`s Real Madrid 45%.
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 2:1

50e minuut.
Kist passt de bal in één keer door. Kwilosz is nu in balbezit. Udroiu begaat een overtreding. Udroiu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Alanović passt de bal zonder na te denken. Ślużyński met een sublieme pass. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 2:2

54e minuut.
Daar is Kondrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Delamare probeert naar een medespeler te passen. Horn rent richting de bal. Horn passt de bal met de wreef. Udroiu rent richting de bal. Udroiu schiet op doel. Hein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiocchi komt het veld opgelopen. Perugini komt het veld opgelopen. Germano komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas met een sublieme pass. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 2:3

84e minuut.
Kwilosz geeft een hoge lob. Perugini kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiocchi onderschept slim de pass. Fiocchi schiet op doel. Hein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kondrk passt de bal zonder na te denken. Fiocchi rent richting de bal. Fiocchi probeert naar een medespeler te passen. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.INTER Bucuresti 72%, LV`s Real Madrid 28%.
F.C.INTER Bucuresti - LV`s Real Madrid 2:3