Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Arsenal
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 29698
Arsenal Mihailesti City
21 ant of Tactiek pupet
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 61.8
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Vehkamäki speelt de bal door. Arizanović rent richting de bal. Catania begaat een overtreding. Arizanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arizanović komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Arnaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldo passt de bal in één keer door. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Karaman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Arizanović geeft een hoge lob. Ralev rent richting de bal. Döcker begaat een overtreding. Döcker krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arizanović met een snelle inworp. Arnaldo met een sublieme pass. Daar is Arizanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizanović geeft een hoge lob. Karaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Arizanović probeert naar een medespeler te passen. Cuboni rent richting de bal. Cuboni geeft een lange en hoge pass. Ralev maakt een snoekduik en kopt de bal. Karaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Mihailesti City 0:1

39e minuut.
Cuboni geeft een hoge lob. Ralev rent richting de bal. Aladal rent richting de bal. Ralev onderschept slim de pass. Ralev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cavas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavas passt de bal zonder na te denken. Cuboni speelt de bal door. Arizanović geeft de bal voor. Dulder maakt een snoekduik en kopt de bal. Karaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 68%, Mihailesti City 32%.
Arsenal - Mihailesti City 0:1

46e minuut.
Nicolau komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev rent richting de bal. Vehkamäki onderschept slim de pass. Dulder onderschept slim de pass. Dulder haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Mihailesti City 0:2

64e minuut.
Döcker geeft een lange en hoge pass. Aladal is nu in balbezit. Arizanović begaat een overtreding. Arizanović krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović passt de bal met de wreef. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. Karaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Mihailesti City 0:3

66e minuut.
Nicolau heeft problemen om de bal te vangen. Nicolau geeft de bal voor. Daar is Vehkamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Spătariu geeft een lange en hoge pass. Büki is nu in balbezit. Cuboni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuboni krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Statu geeft een hoge lob. Arnaldo probeert naar een medespeler te passen. Dulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulder haalt uit met een fantastische trap. Karaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Arnaldo met de inworp. Arizanović rent richting de bal. Arizanović probeert naar een medespeler te passen. Cuboni rent richting de bal. Cuboni geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - Mihailesti City 0:4

89e minuut.
Arizanović speelt de bal door. Nicolau met een sublieme pass. Cuboni geeft een hoge lob. Dulder rent richting de bal. Dulder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaman met een sublieme pass. Statu kopt de bal weg. Arnaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 65%, Mihailesti City 35%.
Arsenal - Mihailesti City 0:4