Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD LILIACUL
Resident Evil !! Tactiek 433nou
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 62.9
formidabel Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
González Díez rent richting de bal. González Díez passt de bal in één keer door. Oros rent richting de bal. Boada rent richting de bal. Boada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bolaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yano rent richting de bal. Paşazadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paşazadə krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hock speelt de bal door. Ruiz Moñino is nu in balbezit. Ruiz Moñino speelt de bal door. Oros is nu in balbezit. Oros schiet op doel. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Licznierski is nu in balbezit. González Díez is nu in balbezit. González Díez met een sublieme pass. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sinovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sinovčić geeft een lange en hoge pass. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - LILIACUL 0:1

24e minuut.
Marina met een sublieme pass. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft de bal voor. Yano is nu in balbezit. Yano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Inzinger kopt de bal weg. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə is nu in balbezit. Yano verovert de bal door een tackle van achteren. Yano haalt uit met een fantastische trap. Morfeo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
González Díez probeert naar een medespeler te passen. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheţea. Gheţea krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pirela is nu in balbezit. Pirela geeft een hoge lob. Oberberg rent richting de bal. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Morfeo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hajszán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khắc Cường met de inworp. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sinovčić probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường geeft een hoge lob. Oberberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bełtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morfeo bokst de bal weg.

39e minuut.
Marina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beteringhe komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ruiz Moñino verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Moñino passt de bal in één keer door. Licznierski rent richting de bal. Oros is nu in balbezit. Oros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
González Díez passt de bal met de wreef. Oros is nu in balbezit. Oros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beteringhe de bal onder controle te krijgen. Boca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oros raakt geblesseerd tijdens het duel. Oros zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ULTRA ARAD - LILIACUL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 41%, LILIACUL 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ULTRA ARAD - LILIACUL 1:1

51e minuut.
Beteringhe rent richting de bal. González Díez onderschept slim de pass. González Díez speelt de bal door. Oros rent richting de bal. Oros schiet op doel. Boca bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sinovčić controleert de bal met de borst. Hajszán verovert de bal door een tackle van achteren. Licznierski met een sublieme pass. González Díez is nu in balbezit. González Díez draait met de bal, schiet en ... Boca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - LILIACUL 2:1

64e minuut.
Bełtek neemt vlug de vrije trap. González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez passt de bal in één keer door. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán schiet op doel. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Melinte geeft een hoge lob. Paşazadə kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Inzinger de bal onder controle te krijgen. Oberberg rent richting de bal. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Morfeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ULTRA ARAD - LILIACUL 2:2

69e minuut.
Khắc Cường passt de bal met de wreef. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam met een sublieme pass. Oberberg rent richting de bal. Oberberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - LILIACUL 2:3

81e minuut.
Bolaño is nu in balbezit. Bolaño passt de bal in één keer door. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano haalt uit met een fantastische trap. Morfeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - LILIACUL 2:4

90e minuut.
Trường Nam rent richting de bal. Inzinger geeft een lange en hoge pass. Melinte probeert de bal aan de voet te houden. Oros rent richting de bal. Oros haalt uit met een fantastische trap. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - LILIACUL 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 45%, LILIACUL 55%.
ULTRA ARAD - LILIACUL 3:4