Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripensia CF F.C.INTER Bucuresti
Rip01 Tactiek Johny2016
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Candelato is nu in balbezit. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pipo begaat een overtreding. Udroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondrk komt bij de bal en schiet. Socaciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - F.C.INTER Bucuresti 0:1

13e minuut.
Perugini rent richting de bal. Perugini geeft de bal voor. Spiota rent richting de bal. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Podgórniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórniak passt de bal in één keer door. Spiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu draait met de bal, schiet en ... Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kist rent richting de bal. Kist haalt uit met een fantastische trap. Socaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Calafiore met een sublieme pass. Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero passt de bal zonder na te denken. Butacu is nu in balbezit. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 53%, F.C.INTER Bucuresti 47%.
Ripensia CF - F.C.INTER Bucuresti 0:1

49e minuut.
Calafiore verovert de bal door een tackle van achteren. Calafiore geeft de bal voor. Abrashev is nu in balbezit. Abrashev draait met de bal, schiet en ... Cwyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ripensia CF - F.C.INTER Bucuresti 1:1

53e minuut.
Delamare met een sublieme pass. Kondrk rent richting de bal. Kondrk geeft een hoge lob. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu schiet op doel. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roztworowski neemt de hoekschop. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu passt de bal in één keer door. Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero geeft een lange en hoge pass. Abrashev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Horn met een sublieme pass. Perugini is nu in balbezit. Rizaris verovert de bal door een tackle van achteren. Rizaris geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Horn rent richting de bal. Pipo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondrk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delamare kopt de bal weg. Udroiu rent richting de bal. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Socaciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - F.C.INTER Bucuresti 1:2

74e minuut.
Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pipo. Horn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belkacem komt het veld opgelopen. Fiocchi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pipo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipo met een snel genomen vrije trap. Abrashev springt en kopt de bal. Cwyl bokst de bal weg.

79e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Phelps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butacu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórniak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero passt de bal zonder na te denken. Butacu is nu in balbezit. Butacu schiet op doel. Cwyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ripensia CF - F.C.INTER Bucuresti 2:2

90e minuut.
Inworp. Rizaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Abrashev is nu in balbezit. Abrashev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 43%, F.C.INTER Bucuresti 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ripensia CF - F.C.INTER Bucuresti 2:2