Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo_77 ULTRA ARAD
Vasi541 Tactiek Resident Evil !!
56% Balbezit 44%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
good Passen good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Touchard geeft een lange en hoge pass. Bełtek heeft problemen om de bal te vangen. Dubicki is nu in balbezit. Dubicki draait met de bal, schiet en ... Sjauš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - ULTRA ARAD 1:0

27e minuut.
Groszek geeft de bal voor. Dubicki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hock ... Strafschop! Directe rode kaart, Hock moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hock schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dubicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubicki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hostyn geeft een lange en hoge pass. Boada kopt de bal weg. Židlička rent richting de bal. Oros onderschept slim de pass. Oros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cavegn is nu in balbezit. Olwert verovert de bal door een tackle van achteren. Olwert geeft een lange en hoge pass. Zearra kopt de bal weg. Witkowski probeert de bal aan de voet te houden. Acosta bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 61%, ULTRA ARAD 39%.
Dinamo_77 - ULTRA ARAD 1:0

46e minuut.
González Díez komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Podstawek passt de bal in één keer door. Touchard is nu in balbezit. Touchard speelt de bal door. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dubicki passt de bal zonder na te denken. Majdan is nu in balbezit. Met opzet legt Groszek zijn tegenspeler op de grond. Groszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 59%, ULTRA ARAD 41%.
Dinamo_77 - ULTRA ARAD 1:0