Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EIELCC Ripensia CF
442 Tactiek Rip01
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Abrashev is nu in balbezit. Butacu rent richting de bal. Türkoğlu onderschept slim de pass. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
López Molero met een sublieme pass. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg onderschept slim de pass. Ilg geeft de bal voor. Popek geeft de bal voor. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Pineda Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Romero speelt de bal door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - Ripensia CF 0:1

25e minuut.
Podkański is nu in balbezit. Podkański geeft een hoge lob. Spiota heeft problemen om de bal te vangen. Valech is nu in balbezit. Valech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EIELCC 53%, Ripensia CF 47%.
EIELCC - Ripensia CF 0:1

59e minuut.
Assi geeft de bal voor. Ilg heeft problemen om de bal te vangen. Riucu rent richting de bal. Riucu draait met de bal, schiet en ... Socaciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EIELCC - Ripensia CF 1:1

61e minuut.
Klungelig pakt Calafiore de bal. Podgórniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Assi de bal. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu bokst de bal weg.

70e minuut.
Assi verovert de bal door een tackle van achteren. Assi geeft de bal voor. Riucu is nu in balbezit. Riucu schiet op doel. Socaciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EIELCC - Ripensia CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EIELCC 42%, Ripensia CF 58%.
EIELCC - Ripensia CF 2:1