Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRA ARAD Real18 Galati
Resident Evil !! Tactiek clasic 3
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 21
55.8 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Inworp. Orellano met de inworp. Sieńko speelt de bal door. Alonzo geeft een lange en hoge pass. Nicholas springt en kopt de bal. Morfeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Peressini geeft een hoge lob. Bełtek heeft problemen om de bal te vangen. Kiffer probeert naar een medespeler te passen. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ruiz Moñino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sieńko is nu in balbezit. Hajszán begaat een overtreding. Hajszán krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sieńko rent richting de bal. Sieńko passt de bal in één keer door. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada haalt uit met een fantastische trap. Morfeo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - Real18 Galati 0:1

37e minuut.
Boada probeert naar een medespeler te passen. Famulski kan de bal niet met de borst controleren. Armenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada rent richting de bal. Arkonada haalt uit met een fantastische trap. Morfeo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sieńko probeert naar een medespeler te passen. Orellano rent richting de bal. Ruiz Moñino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz Moñino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 48%, Real18 Galati 52%.
ULTRA ARAD - Real18 Galati 0:1

50e minuut.
Hajszán probeert de bal aan de voet te houden. Oros is nu in balbezit. Peressini begaat een overtreding. Peressini krijgt een gele kaart. Oros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hajszán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arkonada stond buitenspel. Kocór komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Kocór. Goede buitenspelval van de verdediging. Licznierski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Orellano rent richting de bal. Inworp. Orellano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sieńko rent richting de bal. Sieńko schiet op doel. Morfeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRA ARAD - Real18 Galati 0:2

65e minuut.
Alonzo probeert naar een medespeler te passen. Arkonada rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Famulski ... Strafschop! Famulski krijgt een gele kaart. Arkonada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inzinger komt het veld opgelopen. Radulović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Orellano probeert naar een medespeler te passen. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko geeft een hoge lob. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada haalt uit met een fantastische trap. Morfeo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Armenis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maniewski de bal onder controle te krijgen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Morfeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inzinger geeft de bal voor. Inworp. Radulović met de inworp. Armenis is nu in balbezit. Armenis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Radulović rent richting de bal. Radulović probeert naar een medespeler te passen. Nicholas speelt de bal door. Arkonada rent richting de bal. Arkonada haalt uit met een fantastische trap. Morfeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRA ARAD 51%, Real18 Galati 49%.
ULTRA ARAD - Real18 Galati 0:2